Piknik tüpüyle ısınmak isterken canından oldu

Yayın: 15:30 - 03.03.2011
Güncelleme: 15:30 - 03.03.2011

Avcılar’da, yanmış haldeki otomobilin içerisinde bulunan cesedin esrarı çözüldü.

İçki içerken uyuyakalan Cemal Kartal‘ın (42) ısınmak için otomobilinde yaktığı piknik tüpünden kaynaklanan yangın sonucu öldüğü anlaşıldı.

Firuzköy Korutürk Caddesi Gölyolu üzerinde boş bir alanda yanmış halde 34 DK 590 plakalı 1948 model Desoto marka otomobilin içerisinde erkek cesedi bulundu. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, araçta yapılan araştırmada bir de piknik tüpüne rastlandı. Olaydaki cinayet şüphesi üzerine Cinayet Büro Amirliği Ekiplerince çalışma başlatıldı.
Plakadan yapılan araştırmada, aracın Cemal Kartal‘a (42) ait olduğu belirlendi. Kartal‘ın, olay günü iki arkadaşıyla birlikte araçta içki içtikleri bilgisine ulaşıldı, İfadelerine başvurulanKartal’ın arkadaşları, otomobil eski model olduğu için piknik tüpüyle ısındıklarını, Kartal‘ın bir süre sonra otomobil ile kendilerini evlerine bıraktığını aktardı. İki arkadaşın, “Aynı yere tekrar gideceğini ve içmeye devam edeceğini söyledi.” diye ifade verdikleri öğrenildi.

Alınan ifadeler ve yapılan incelemelerin ardından olayın piknik tüpünden çıkan yangından kaynaklandığı değerlendiriliyor. Kartal‘ın kesin ölüm nedeni, kriminal inceleme ve Adli Tıp Kurumu incelemesinin ardından netlik kazanacak.

İSTANBUL(CİHAN)

Exit mobile version