Sancaktepe 3 puanı tek golle aldı

Yayın: 15:33 - 07.03.2011
Güncelleme: 15:33 - 07.03.2011

Sancaktepe Belediyespor deplasmanda karşılaştığı lig sonuncusu Zeytinburnuspor’u  1-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

3.ligin başarılı ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor son haftalarda yakaladığı galibiyet serisine devam ediyor. Son üç haftadır üst üste elde ettiği galibiyetlerini deplasmanda Zeytinburnuspor’u 1-0 yenerek sürdürdü.   Elde edilen başarı ivmesinin lig bitimine on hafta kala yaşanması Sancaktepe taraftarlarınca memnuniyetle karşılanıyor. Ayrıca bu üstün performans Sancaktepe’nin lig başında koyduğu 2.lige yükselme planlarının iyi yürüdüğünün de göstergesi.

Son haftaların formda takımı Sancaktepe Belediyespor lig sonuncusu Zeytinburnuspor karşısına üç puan hedefi ile çıktı. Zeytinburnuspor’u daha maçın başında kazandığı golle 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu. Sancaktepe’nin maç başından hızlı oyunu bunun göstergesi idi. Sancaktepe hakemin başlama düğünden hemen sonra maça ağırlığını koydu. Hızlı bir oyun sergileyen Sancaktepe rakibini, adeta şaşırttı. Zaten bu durum skora da yansıdı. Maçın 6. dakikasında Sancaktepe’nin geliştirdiği atağı kesmek isteyen Zeytinburnulu oyuncular ters bir vuruşla topu kendi kalelerine gönderdi. Maç başında elde edilen skor avantajını verdiği rahatlıkla maç boyu üstün oynayan Sancaktepe fark yapma çalışmalarını sürdürdü. Ancak rakip defansın dikkatli oyunu ve Zeytinburnuspor’un kalecisinin gününde olması farkı önledi.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Sancaktepe etkili oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. Geliştirdiği sağlı sollu ataklarla rakibe baskı kuran Sancaktepe, ikinci golü aradı. Sancaktepe’nin ataklarını katı bir savunma ile engelleyen Zeytinburnu, ikinci bir gole geçit vermedi. Maç 1-0 Sancaktepe Belediyespor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sancaktepe Beldiyespor elde ettiği bu galibiyetle puanını 39’a yükseltirken puan cetvelinde 3.lüğe yerleşti. Sancaktepe önümüzdeki hafta kendi sahasında Gölcükspor ile karşılaşacak.

Exit mobile version