Başkan Yazıcı Aşkale’lilerle Buluştu

Yayın: 14:12 - 17.08.2009
Güncelleme: 14:12 - 17.08.2009

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Erzurum Aşkale Yaylım Köyü Yardımlaşma Derneğinin kahvaltılı toplantısına katıldı. Tuzlanın her geçen gün büyüyüp geliştiğine dikkat çeken Başkan Yazıcı, “Derneklerin önemini biliyoruz. İyi günde kötü günde insanların toplandığı, birbirlerine yardımcı olduğu bir ortam oluşturduğunuz için sizleri kutluyorum” dedi.  Dernek Başkanı Mürsel Altunbulak da, davete icabetinden dolayı başkan Yazıcıya teşekkür etti.

          

 

Tuzlada ortak akıl oluşturmak istediklerini vurgulayan Dr. Yazıcı, “Tuzlamız’da 81 vilayetten insanlar yaşıyor. Hatta 83 vilayet var diyorum ben. Selanikliler ve Drama’dan insanlar oturuyor ilçemizde. Yerel yönetim olarak derneğinizin ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının yanında ve destekçisi olduğumuzu bilmenizi isterim.”dedi.

            

 

Belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi de veren Başkan Yazıcı, yakında başlayacak çalışmalarla Tuzla sahilini 2 katına çıkararak Tuzlalıların hizmetine sunacaklarını söyledi. Osmanlı imparatorluğunda belediye Başkanlarına ‘Şehr-i Emin’ dendiğinin altını çizen Yazıcı şöyle konuştu: “ Tüm Tuzlalıların kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirip iyi yatırımlarda kullanmak istiyoruz. Önümüzde Ramazan Ayı var.  Fakirlere, yetimlere yardımlarımız artarak devam edecek. Doğru adrese, doğru kişiye yardım etmeliyiz. Çok yakında Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerinde kuracağımız aşevlerimiz hizmete girecektir. Her gün 100’lerce kişiye sıcak yemek vereceğiz. Bu anlamda STK’nın da bizlere destek olmasını istiyoruz.”

Exit mobile version