MHP’den Milletvekili aday adayı Umur Arıkan…

Yayın: 16:03 - 22.03.2011
Güncelleme: 16:03 - 22.03.2011

G.Antep /Kilis/Elbeyli Milletvekil aday adayı Umur Arıkan, 1970 doğdu.İlkokulu Elbeyli ilkokulu ,Kilis Kartalbey ilkokulu ve Antalya Devrim ilkokulunda okudu. Orta okul ve lise dönemini sırasıyla Kayseri Fevzi Çakmak Lisesi,Aydın’da Aydın lisesi, Söke’de Söke lisesi olarak tamamladı.

Üniversiteyi Ankara Gazi Üniversitesi Diş hekimliği fakültesini bitirdi. (1994) Çok iyi düzeyde İngilizce bilen (Advanced) Umur, almış olduğu yüksek lisans diplomasının  ardından mesleğe hemen atıldı. Evli ve 2 erkek çocuğa sahip.

Oral diagnoz ve Radyoloji konularında sertifikaları mevcut. Afyon Sultandağı’nda serbest muayenehane, İstanbul Maltepe de yaklaşık 9 yıl bir poliklinik deneyimimden sonra şu an hale hazırda Maltepe’de serbest dişhekimi olarak görev yapmaktadır. İki yılı aşkındır değişik gazete ve internet sitelerinde araştırmacı yazar statüsünde yazarlık da yapan.(Milliyetçi Duruş, www.nettavir.com, )  Arıkan, yayınlanmış 100 ün  üzerinde makalesi mevcuttur.

Aday adayı ARIKAN, “MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyefendinin işaret ettiği yön ve siyaset anlayışı  ile aktif siyasete katıldım.İlçe yöneticiliği(Maltepe İlçe sekreterliği) ve ardından İl yöneticiliği görevlerinde bulundum . (Son 4 yıldır sayın İl Başkanımız İhsan Barutçu beyefendi ile birlikte İl yöneticiliği yaptım)İl yöneticiliğimin son bir yılı Pendik’ten sorumlu il yöneticiliği olarak şekillendi.

Genel Başkanlık , İl başkanlığı , Pendik İlçe Başkanlığı ve teşkilatının  da ortak iradesi üzerine bu dönem Pendik’den MHP Belediye Başkan Adayı oldum. Pendik’te geçen yerel seçimlere oranla ciddi bir oy artışı sağladık.

Kartal’da ikamet etmekteyim.Yakınlarımın çoğu; akraba ,eş, dost, tanıdık ciddi bir sayıda çevrem Kartal’dadır. Şimdi ki hedefim tüm bu süreçte oluşan birikimimi siyaseten 24.dönem milletvekilliği seçimlerinde partim adına oya dönüştürebilmektir.

Exit mobile version