Başkan Erdem, yerel basınla buluştu

Yayın: 11:29 - 04.04.2011
Güncelleme: 11:29 - 04.04.2011

Sancaktepe Belediyesi, kamuoyu görevi üstlenen, bu görevi zor şartlarda sürdüren ve bölgenin nabzını tutan, Sancaktepe kamuoyuna tarafsız bir şekilde haber ulaştıran Yurttaş Haberciliği’nin sesi Yerel Basın Mensuplarına büyük önem veriyor.

Belediye Başkan İsmail Erdem, 01 Mart Cuma Günü, Fatih Resturant’ta Yerel Basın mensuplarıyla 24 aylık hizmet dönemini değerlendirme toplantısında bir araya geldi.Yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi veren Başkan Erdem, basın mensuplarının sorularını cevaplandırıp, taleplerini dinledi.

Burada basın mensuplarına konuşan Başkan Erdem, bağımsız ve saygın basının kamuoyunun en kuvvetli sağlam dayanağı olduğunu yerel basının bölge için önemli bir görev ve sorumluluk üstlendiğini ifade etti. Basın özgürlüğünün demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurgulayan Erdem, kitle iletişim araçlarının geliştiği bir dönemde basının öneminin iyice arttığını söyledi.

24 aylık hizmet döneminden bahseden İsmail Erdem, gerçekleştirilen vizyon projeleri yerel basın mensuplarıyla paylaştı Başkan Erdem sözlerin söyle devam etti;”2 yıllık hizmet dönemimizde İstanbul’un en başarılı belediyelerinden birisi olduk. Cumhuriyet tarihinde yapılmamış olan bir ilki gerçekleştirerek 5 aylık gibi kısa sürede İmar planlarını hazırladık ve imar planları Büyükşehir Meclisi’nden geçirdik. Bölgemizi yatırıma alanı haline getirdik.Şimdiden İstanbul’da yükselen ve konuşulan bir İlçe haline geldik. İleriki dönemlerde bölgemiz İstanbul’un en seçkin yaşam merkezi haline gelecek’ dedi.

 

Alt yapı ve üst yapı faaliyetleri yanında kültür-sanattan, spordan eğitime sosyal belediyecilik alanında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe’nin kültür ve sanat merkezi olacağının müjdesini verdi. Başkan Erdem;’Bu yıl içerisinde birçok kültür-sanat merkezinin temelini atıyoruz. Bunun yanında spor kompleksi, nikâh sarayı,kütüphane, yüzme havuzu, parklar, donatı alanlar, okullar, sağlık ocakları yaşamın her alanında Sancaktepe’ye birçok yatırımı kazandıracağız’ şeklinde konuştu.

Daha sonra Başkan Erdem, basın mensuplarının sorularını cevap verdi. Erdem, basın mensuplarının gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek gazetecilerle toplu fotoğraf çektirdi.

Exit mobile version