SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yaz, eleştiri de bulundu

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak PARTİ Kartal Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Yaz, Kartal Belediyesi’nin hizmetlerle ilgili iki yılını sert bir şekilde eleştirdi.

Kartal Belediyesi Nisan ayı son birleşim toplantısında önemli ve dikkat çekici bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Yaz, “ Göreve gelişinizin üzerinden iki yıl geçti geçen yıl derken, zamanın hızlı geçtiğini ve bu beş yılın kısa bir sürede biteceğini, bu zamanı iyi değerlendirmeyi ve Kartal halkı adına olumlu projeler olmasını temenni etmiştik.

Geçen bir yılın ardından koca bir yıl daha geçti. Fakat biz Kartal’lı bir vatandaş olarak, burada kartal’ı ve Kartallı vatandaşları temsil eden bir belediye meclis üyeleri olarak Kartal’da yapılan çalışmaları maalesef üzüntü ile izlemiş bulunmaktayız.

BİZ ÇOK SEVİYORUZ

Ben 2009 yılı faaliyet Raporu’nda, Kartal’da geçen bir yıl içersinde neler aklımda kaldı diye düşündüğümde sayın başkanımızın izinlerini, teklif kararlarını ve 43 gün süren, bir festivalini hatırlamışız. Ve aradan yine bir yıl geçti şu anda elimizde 242 sayfa olan Faaliyet Raporu var.  242 sayfa 2009 yılında olan Faaliyet Raporu 330 sayfaya çıkarak kendi dalında bir sayfa rekoru kırmış olabilir. Aslında bu Faaliyet Raporuna baktığın zaman 2009 yılında sadece sevgili belediye başkanımızın önden bir portesi vardı.

Ve daha sonra ansiklopedik bilgiler ve müdürlüklerin yaptığı faaliyetler vardı. Ama bu sene biraz ilerleme var belki de yapmış olduğu, yaşadığı Malikane ve KONAK diyelim. Onunda belki faydasıyla beraber sevgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ı lütfetmiş ve ön sayfaya koymuş.

Oysa ki Türkiye’de bir Cumhurbaşkanımız var sevseniz de sevmeseniz de bir başbakanımız var.Biz onu çok SEVİYORUZ.  Bunlarında ilgili Faaliyet Raporu’nda fotoğrafları olmalıydı.

HATIRLATMASI YAPTI.

Yaz, şöyle devam etti: “ Ama buda gösteriyor ki, başkanımız idareden Bir menfaat sağlamışsa onun da adını ve resmini oraya koyuyor. Biz isterdik ki 2009 yılında da tarafsız olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızın resmini de oraya koysun çünkü Mül_ki Amirdir”  İfadesini kullandı.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]