Kartal Karmasından, Londra’lı konuklara futbol resitali

Yayın: 14:35 - 11.04.2011
Güncelleme: 14:35 - 11.04.2011

Kartal Bulvar Spor tesislerinde Kask Kartal Karması ve Londra Futbol Akademisi U16, U17 futbol takımları, iki özel müsabaka oynadılar.

İlkinde U16 2-0, U17 3-0 Kaskın galibiyetiyle sonuçlandı. Eski klasman hakemlerinde Rafet Keleşin yönettiği müsabakada Kartal’ın amatör takımlarından seçilen gençler futbol resitali yaptılar.

Kask Başkanı Osman Ünal, “Kask olarak amacımız Kartal’ımızdaki yetenekli gençleri ortaya çıkarmak onları profesyonel takımlara izlettirerek önlerini açmak olduğunu belirten Ünal, bir ilke imza attıklarını belirtti. Ünal, “Bunun arkasından U19 karmasını oluşturarak İstanbul içi ve İstanbul dışı profesyonel takımlarla irtibata geçerek vizyonumuzu ortaya koyacağız.Milyarlarca para harcayarak kurulan takımların durumu ortada. Kartallı gençlere şans vererek hem Kartal Sporumuza hem Türk Futboluna yetenekli gençlerimizi sunmak istiyoruz” dedi.

Ayrıca teknik ekibin  oyuncularını haftanın 2 günü antrenmana alarak oyuncuları istim üstünde tutmayı düşündüklerini belirten Kask başkanı, misyonlarının transfer mevsimine kadar bu gençlere belli bir piyasa sunarak onları hedefe koşturmak olduğunu söyledi.

Exit mobile version