Fenerbahçe’de Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam

Yayın: 13:37 - 12.04.2011
Güncelleme: 13:37 - 12.04.2011

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında konuk edeceği Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Gaziantepspor maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başlayan sarı – lacivertli ekipte Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 2 grup dar alanda çift kale maç, diğer grup kondisyoner Alper Aşçı yönetiminde düz koşu yaptı. Gruplar bu çalışmayı, antrenmanın sonuna kadar dönüşümlü olarak sürdürdü.

Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalelerde dönüşümlü olarak görev aldı. Antrenmanın ikinci bölümünde sol kasığında ağrı hisseden Semih Şentürk, çalışmayı yarım bıraktı.

Çocuğu rahatsızlandığı için dün geceyi uykusuz geçirdiği belirtilen Diego Lugano antrenmana çıkmadı. Lugano, kendisine verilen program dahilinde tesislerde ayrı bir çalışma yaptı. Selçuk Şahin ve Issiar Dia, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada, toplu ve topsuz yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

A2 Takımı’nın A2 Ligi’nde bugün Beşiktaş ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alan oyuncular Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez de antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenman saat 11.00’de başlayacak.

İSTANBUL(CİHAN)

Exit mobile version