SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu.

#image_title

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu.

Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede  finalde Mısırlı rakibi Eslam Osama’yı 15-13 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

#image_title

Erkekler epede ilk dünya derecesini elde ederek bir ilke daha imza atan sporcumuz geçtiğimiz aylarda Napoli’de düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Eskrim Avrupa Şampiyonası’nda kazandığı bronz madalya ile epede Türk eskrim tarihinin ilk Avrupa derecesine sahip olmuştu.

MİLLİ GURURUMUZ, DORUK EROL ÇEVİK

Şampiyonluk ile tamamladığı mücadelesinde Doruk Erol Çevik, başarılı pul müsabakaları sonrası tablo-128’i maç yapmadan geçtikten sonra; t-64’te Büyük Britanyalı Sameer Sunder-Rajan’ı 15-7, t-32’de Suudi Arabistanlı Ahmed Hazazi’yi 15-8, t-16’da Kanadalı sporcu Daniel Rubin’i 15-10 ve çeyrek finalde Elisei Pisarev’i 13-12 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

#image_title

Sporcumuz bu turda İtalyan Federico Varone karşısında 15-10 galip gelerek altın madalya mücadelesi için Mısırlı Eslam Osama ile eşleşti. Altın madalya mücadelesini 15-13’lük üstünlükle tamamlayan sporcumuz Yıldız Erkekler Epe Dünya Şampiyonu oldu.

İlgili Haberler

Basında Kartal
29 Nisan 2024
Kartal’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası’nda Hamleler Yarıştı

Kartal Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği Satranç Turnuvası’nda hamleler yarıştı. Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile İstanbul Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve 2 gün süren turnuvaya farklı kategorilerde 270 satranç sporcusu katıldı. Kartal Belediyesi Makine Hangar Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi’nde başlayan turnuvanın açılış hamlesini Kartal Belediyesi Başkan […]

Basında Kartal
29 Nisan 2024
Kültür Sanat Etkinliklerinin Yepyeni Adresi ‘Yalı Yunus Topselvi Kültür Merkezi’

Kartal’ın kültürel ve sosyal yaşamına katkı sunması amacıyla projelendirilen ve geçtiğimiz haftalarda görkemli bir organizasyon ile açılışı gerçekleştirilen Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi; kültürel ve sanatsal etkinliklerin yeni merkezi haline geldi. Hafta sonlarını tiyatro ile değerlendirmek isteyen Kartallı vatandaşlar, Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi’ni tercih etti. Açıldığı günden bu yana konser, tiyatro, konferans, eğitim seminerleri gibi birçok etkinliğe ev […]

Belediye
29 Nisan 2024
Şile Şakayık Şenliği 10. Yaşında Doğa Severlerle Buluştu

10 Yıl önce Şile Çevre Gönülleri Derneği tarafından başlanan ve Şile Belediye Başkanlığının da organizasyona dahil olan 10.Şile Şakayık Şenliği geçtiğimiz hafta sonu Şile Hasanlı Mahallesi Sarıkavak Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği İşbirliğinde Gerçekleştirildi Zaman Yağan Yağmura Rağmen Yoğun Katılımla Gerçekleşti. Şakayık Şenliği, Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği işbirliğindeki […]

Basında Kartal
29 Nisan 2024
Kartal’da öğrenciler JMUM Platformunda dünya sorunlarını tartıştı

Birleşmiş Milletlere üye ülkeleri ilgilendiren 12-14 yaş arası öğrencilerin önemli dünya sorunlarını tartıştıkları bir platform olan JMUN, İstanbul’da ilk defa ortaokul düzeyinde Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonluğunda gerçekleştirildi. 20-21 Nisan tarihlerinde Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesinde gerçekleştirilen JMUN etkinliğine Kartal ilçesinde bulunan ortaokullardan 250’ye yakın öğrenci katılım sağladı. Yedi ana başlıkta oturumların gerçekleştiği etkinlikte […]