Üniversiteler arası Grup Şampiyonası Kartal’da yapıldı.

Yayın: 14:42 - 13.04.2011
Güncelleme: 14:42 - 13.04.2011

Kartal ev sahipliği yaptı

Türkiye Üniversiteler Futbol 2.Lig Grup Birinciliği Kartal Bulvar Tesislerinde yapıldı. 16 Üniversite futbol takımının iştirak ettiği Grup Şampiyonası final karşılaşmalarını Türkiye Üniversiteler Futbol Federasyonu delegasyonu ve As Başkanı Şefik Sivrikaya, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokul Müdürü Prof .Dr. Şenay Yalçın, Kartal Amatör Spor Kulüpleri Onursal Başkanı Adnan Balcı. Kartal Amatör Spor Kulüpleri (KASK) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, Kask Yönetim Kurulu üyeleri birlikte izlediler.

Beykoz Grup Şampiyonu oldu

İstanbul Fatih Üniversitesi ile yaptı. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmayı İstanbul Fatih Üniversitesi güçlü rakibi Arel Üniversitesini 4-3 mağlup etti ve Grup 2. olurken, Arel Üniversitesi’de 3. Oldu. Beykoz Üniversitesi’de bir önceki karşılaşmada İstanbul Fatih Üniversitesini mağlup ederek Grup 1. Oldu.

Kavga çıktı

İstanbul Fatih Üniversitesi arasında oynanan ve İstanbul Fatih Üniversitesi’nin 4/3 galibiyetiyle sona eren karşılaşma sonrasında Arel Üniversitesi futbolcuları yenilginin tesiriyle İstanbul Fatih Üniversitesi futbolcularına saldırdılar.

Hakemlerin ve iki takım yöneticilerinin araya girmesiyle her iki takım futbolcuları yatıştırıldıktan sonra Kupa ve Madalya töreni düzenlendi. Grup Şampiyonası7da ilk üç dereceyi paylaşan takımların kupa ve madalyaları verildikten sonra toplu olarak hatıra fotoğrafları çekildi ve İstanbul Fatih Üniversitesi takımı ile Arel Üniversitesi takım oyuncuları bir birlerinden özür dileyerek barıştılar.

 

FETHİ SATICI

Exit mobile version