Kutlu Doğum Haftası kapsamında kermes etkinliği

Yayın: 16:09 - 15.04.2011
Güncelleme: 16:09 - 15.04.2011

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kartal Müftülüğü  tarafından yirmi iki Kuran kursunun katılımıyla Kavaklı Camii’nde yiyecek ve giyim konulu kermes gerçekleştirildi.

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen kermesin açılış kurdelesini Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu ve Kartal Müftüsü Ümit Çimen birlikte kestiler.

Açılış konuşmasını yapan Müftü Çimen, “şimdiye kadar bir çok yerde çalıştım ama Kavaklı camisinin benim için hep farklı bir yeri oldu.

Ayrıca, keremsimize katıldığı ve bizi motive ettiği için Kartal kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Bu işlere gönlünü ve varlığını adamış, Hacı ağabeyimize ve birlikte bu işleri yürüten cami dernek başkanımıza, imamhatiplerimize, bütün dernek başkanlarımız da sağ olsun var olsunlar.” dedi.

Açılıştan sonra Kaymakam Hamurcu ve beraberinde Müftü Çimen Kavaklı camisinin bahçesinde kuran kurs u görevlilerin evlerinde yapıp getirdikleri ve orada pişirdikleri standları gezdiler. Ardından Kavaklı Camiinin alt katında sergilenen giyim alanını dolaştılar. Kermese katılım yoğun oldu.

Haber- Foto: Nuran Enül

Exit mobile version