SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Festivalinde Hafta Sonu

Yayınlanma:
ABONE OL

Ali Poyrazoğlu 21 Ağustos Cuma Günü Kartal Festival’inde Sevenleri İle Buluşacak

Kartal Belediyesi’nce,21 Ağustos Cuma Günü Saat:21:30’da Kartal Meydanı’nda yapılacak olan Kartal Festivali Kırmızı Geceler kutlama programı çerçevesince Ali Poyrazoğlu sevenleriyle buluşacak.

Ali Poyrazoğlu Hakkinda Bilgi:

Ali Poyrazoğlu 1943 yılında İstanbulda doğdu.Oyunculuk kariyerine İstanbul Şehir Tiyatroları‘nda başladı. Pek çok tiyatro oyununda oynadı. Oynadığı tiyatrolar arasında Dormen Tiyatrosu, Kent Oyuncuları, Ulvi Uraz Tiyatrosu, Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatrosu vardır. 1972 yılında Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunu kurdu. New York Broadway’de sahnelen “Pera” adlı oyunda İngilizce başrol oynadı.

ali-poyrazoglu

Zuhal Olcay 22 Ağustos Cumaresi Kartal  Festivali’nde Sevenleri İle Buluşacak

Kartal Belediyesi’nce,22 Ağustos Cumartesi Günü yapılacak olan Kartal Festivali Kırmızı Geceler kutlama programı çerçevesinde Zuhal Olcay Kartal Meydanı’nda sevenlerine konser verecek.Akşam Saat:21:00’de Kartallı sevenleriyle buluşacak.

Zuhal Olcay Hakkinda Kisa Bilgi:

1957 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu.1976’da Ankara Devlet Konservatuarı ‘nı bitirdi. 1983 ten başlayarak çeşitli televizyon yapımlarında rol aldı; ilk televizyon filmi olan sönmüş ocak’tan sonra parmak damgası adlı yapım ile tanındı. Müzik çalışmalarını önce Vedat Sakman daha sonra Bülent Ortaçgil ile devam eden ve ‘Küçük Bir Öykü, ‘İyisin Gibi ‘parçalarla müzik listelerine giren Olcay’ ın  İki Çift Laf (1993), Oyuncu (1996), İhanet (1998), Başucu Şarkıları (2001) ve Başucu Şarkıları-2 (2005) ve Cengiz Onural’la ortak çalışması olan Hiçbir Yerde isimli albümleri vardır.

Sunay Akin 23 Ağustos Pazar Günü Kartal Festivali’nde Sevenleri İle Buluşacak

Kartal Belediyesi’nce,23 Ağustos Pazar Günü yapılacak olan Kartal Festivali Kırmızı Geceler kutlama programı çerçevesinde Sunay Akın Saat:21:00’de Kartal Meydanı’nda Kartallı sevenleriyle buluşacak.

sunay-akin

Sunay Akin Hakkinda Bilgi:

Sunay Akın 1962’de Trabzon’da doğdu. Lise öğrenimini İstanbul Koşuyolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fizik Coğrafya Bölümü’nden mezun oldu. İlk şiirleri 1984 yılında dergilerde yayınlanmaya başladı. Arkadaşlarıyla birlikte 1989’da Yeni Yaprak şiir dergisini ardından 1990 yılında da Olmaz adlı şiir dergisini çıkardı. Orhon Murat Arıburnu Şiir Ödülü’nü 1990 yılında Makiler şiiri ile aldı. 1997 yılında ise Halil Kocagöz Şiir Ödülü’nü Noktalı Virgül adlı dosyasıyla aldı.Makiler (1989), Antikacılar (1991) ve  Kaza Süsü (1993) adı altında şiir kitapları yazdı.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Basında Kartal
07 Nisan 2024
Kartal Belediye Meclisi’nin Yeni Dönem ilk toplantısı yapıldı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminin ardından yenilenen Kartal Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk oturumunu Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirdi. Yapılan ilk toplantıda meclis komisyonları görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Gökhan Yüksel, meclisin açılış konuşmasında yeni dönemde rehavete kapılmadan daha çok çalışacaklarını kaydederek; “Hem Kartal’da, hem İstanbul’da, hem Türkiye’de aldığımız büyük bir sorumluluk ile […]

Belediye
07 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bir araya geldi. Mesai arkadaşlarının bayramını tek tek kutlayan ve çalışmaları için kendilerine teşekkür eden Başkan Yüksel, Kartallı komşularının Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için Kartal Belediyesi olarak bayram süresince de çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Kartal Belediyesi müdürlüklerini […]