Kartalspor’u İzmir’de yalnız bırakmadılar

Yayın: 13:01 - 25.04.2011
Güncelleme: 13:01 - 25.04.2011

Bank Asya 1.ligin köklü ekibi Kartalspor, deplasmanda karşılaştığı egenin köklü ve güçlü takamı Altay, ile 0-0 berabere kalarak evine 1 puanla döndü.

Güneşli ve sıcak bir havada oynanan karşılaşmayı Kartal’ın spor sever Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok  Öz, Kartalspor Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartal spor Yönetim Kurulu üyeleri ve İstanbul Yerel Basın Birliği(YER-BAS Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Kent 34 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Vural Dağtekin ve Kartalspor Mali As Başkanı Yusuf İnanır birlikte izlediler.

Bu arada 7 otobüsle takımlarını desteklemek için İzmir’e gelen Kartalspor’un cefakar taraftarları maç süresince takımlarını ateşlediler.

Dişe diş mücadele oldu…

 Kartalspor, karşılaşmaya çok süratli başladı. Kartalspor’un golcüleri Erhan Şentürk, Önder Çengel, Savaş Esen ve Şadi Altay  ceza alanı içerisinde etkili olmaya başladılar. Ne var ki katı bir defans ve faullü bir oyun çıkaran Altay takımı Kartalspor’un adeta dalga dalga gelen ataklarını önlemekte zorlandıkları görüldü. İlerleyen dakikalarda taraftarlar golatamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı. 

2.ci yarıya süratli başlayan yine Kartalspor oldu.Bu arada Altay’ın yüz de yüzlük golpozisyonlarını Kartalspor’un tecrübeli file Bekçisi Kaya Tarakçı, etkisiz kıldı.

Özellikle karşılaşmanın uzatma süresi içersinde Kartalspor’un yıldız futbolcusu Erhan Şentürk, kaleci ile karşı karşıya geldi.Çok sert bir vuruş yapan Erhan Şentük’ün füzesi kale üst direğini adeta yalıyarak geçti ve bu önemli karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. Kartalspor, önümüzdeki hafta yine deplasman da Güney ekibi Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak.  

FETHİ SATICI

Exit mobile version