Aydın: Biz bu lig’de kalacağız

Yayın: 07:42 - 02.05.2011
Güncelleme: 07:42 - 02.05.2011

Kartalspor, cumartesi günü Mersin İ. Yurdu ile yaptığı maç sonrasında 2-1 mağlup oldu.Zor bir karşılaşma olduğunu belirten Kartalspor Kulüp Başkanı Binali Aydın maçın sonucunu değerlendirdi.

Aydın, “Bizim için çok önemli olan bu karşılaşmadan puan alarak işimizi son haftalara bırakmak istemiyorduk. Oyuna iyi başlamamıza rağmen 80. dakikada talihsiz bir golle 2-1 mağlup duruma düştük. İkinci yarı toparlanan takımımız inanılmaz bir oyun ortaya koydu, kaçan pozisyonlarımız gol olsaydı Mersin’i farklı şekilde mağlup edebilirdik ama olmadı. Futbolun adaleti ya da şansı yanımızda değildi.

Puansız İstanbul’a dönüyoruz. Önümüzdeki hafta sahamızda Giresunspor ile karşılaşacağız, şansımız son maça kadar devam ediyor. Düşme korkumuz yok, oynadığımız futbolun karşılığını son iki haftada alacağımızı düşünüyorum.

Rakiplerimizden çok bizim ne yapacağımız önemli, hesaplarımızı rakiplerin üzerinden değil kendi başarımız üzerinden yapıyoruz.

Kartalspor taraftarları içini ferah tutsun ve bizi kalan iki maçta sonuna kadar desteklesin yeter. Biz bu lig’de kalacağız.

Oyuncularımız şampiyonluğa oynayan takım karşısında kendi kalitelerini gösterdi, birçok gol pozisyonuna girdik fakat değerlendiremedik, bunlar futbol’un içerisinde olan şeyler.

Bu hafta seyircimiz önünde iyi bir maç çıkartıp galip geleceğimizi düşünüyorum” dedi.


Exit mobile version