Taşpınar ortamı germeye çalışıyor…

Yayın: 17:57 - 06.05.2011
Güncelleme: 17:57 - 06.05.2011

Kartalspor yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre Kartalspor – Giresunspor maçı öncesi Altay spor Kulüp Başkanı Ahmet Taşpınar asılsız iddialarda bulunarak ortamı germeye çalıştığı belirtildi.

Yapılan açıklamada; “ DHA muhabirlerine hiçbir dayanağı olmayan iddialarla açıklama yapan ve büyük medya organlarında yayınlatan Altay Spor Kulübü Başkanı Ahmet TAŞPINAR, olası bir kötü duruma kılıf aramakta ve başarısızlık sonucunda hedef şaşırtmaktadır.

Muzaffer AYGÜNTitanic Otel – Giresunlular gecesi – Giresunspor arasında bağlantı kurma düşüncesi art niyettir…

Yöneticilerimizden Muzaffer AYGÜN’ün Kartal’da bulunan Titanic Otelde Giresunlular gecesi olduğu doğrudur. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda da yapılan gecenin planlanması öğrendiğimiz kadarıyla devre arasında yani Giresunspor’un 14 puanda ve düşme potasında Kartalspor’la beraber yer aldığı tarihlere denk gelmektedir. Taşpınar’da gayet iyi bilir ki böyle organizasyonlar aylar öncesinden planlanır. Giresun’un önde gelen ailelerinden olan Aygün ailesinin bir ferdi olan Muzaffer AYGÜN’e ait olan Kartal Titanic Otelde bu gecenin yapılması gayet olağan bir olaydır.

Kartalspor kulübü olarak sezon başından beri kendi sahalarımızda oynadığımız karşılaşmalardan önce Kartal Titanic Otelde kampa girdiğimiz halde böyle bir gecenin olduğunu öğrenince tüm çirkin iftiralardan sakınmak için Perşembe günün den Riva’da kampa girdik.

Sayın Taşpınar’a öncelikle şunu belirtmek isteriz. 2007 yılında büyük bir başarıya imza atarak, hiç kimsenin hakkını yemeden, anlımızın akıyla Bank Asya 1.Lig’ine yükseldik. Bu lig’de kaldığımız sürece de hak ederek, hiçbir çirkin iftiraya mahal vermeden kalacağımızdan şüphesi olmasın.

Altay-Kartalspor müsabakasında Altay’ın verilmeyen penaltısından bahseden Taşpınar’ın maçın başında futbolcumuz Engin ÖZTONGA’ya  yapılan penaltıya hiç değinmemiştir. Buradan da anlıyoruz ki Taşpınar’ın amacı tamamen ortamı germek ve kurumları baskı altına almaktır.

Kümede kalma mücadelesinin bu kadar çekişmeli geçtiği ve iki Ege takımının düşmeme mücadelesi verdiği bu dönemde Kartalspor-Giresunspor müsabakasına Ege bölgesi hakemleri atanmıştır ve K.Ercıyes- Kartalspor maçında İzmirli hakemin hatalarından dolayı nasıl mağdur olduğumuzu herkes görmüştür. O zaman bizde senaryolar yazarak ortamı gerip çıkar sağlamaya mı çalışalım? Ama biz biliyoruz ki bunlar Türk futboluna hiçbir katkı sağlamayacaktır. Biz Kartalspor olarak bu oyunların içinde hiç olmadık bundan sonrada olmayacağız.

                   Kartalspor   kulübü olarak Taşpınar’ın bu açıklamalarından bir tek şey anlamaktayız. O da şudur, “ Eğer rakiplerimiz kazanırsa biz küme düşeriz, o zaman bu başarısızlığımıza bir kılıf bulalım ve hedef şaşırtalım” Kartalspor’u bu oyunlara alet edip adımızı karalamaya çalışanlara gerekli cevapları veririz.

Atalarımızın söylediği güzel bir söz vardır. “Kişi karşısındakini de kendisi gibi bilir” Ahmet TAŞPINAR’da bu mantıkla hareket etmiş ve talihsiz sözler söylemiştir. Biz kendisine gönlünü ferah tutmasını Kartalspor’un bu tür oyunlar içerisinde olmayacağını belirtmek isteriz” şeklinde ifadelere yer verildi.

Exit mobile version