Müftüoğlu, SP son ankette barajı geçiyor!..

Yayın: 15:33 - 26.05.2011
Güncelleme: 15:33 - 26.05.2011

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Müftüoğlu Kartal Haber Gazetesini ziyaret ederek 12 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler ile ilgili seçim değerlendirmesi yaptı.

Türkiye’nin bir manipülasyon ateşine doğru gittiğine dikkat çeken Müftüoğlu, “Gerek ulusal basında gerekse televizyonda, açık oturumlarda, özel röportajlarda ve mülakatlarda seçim üç partiye mal ediliyor. Bu gayret milletin hayrına bir gayret değildir” dedi.

Saadet Partisinin her hükümet döneminde ülkeye çok hizmetler yaptığını, şimdi de bütün arkadaşların ellerinden geleni yaparak çalıştığını belirten Müftüoğlu, Partinin devletin hazinesinden trilyonlar alarak değil; elindeki harçlıklarla bu işi yürüttüğünü ifade etti.

‘Biz yaptıklarımızla yola çıkıyoruz’

1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Müftüoğlu: “Biz dış politikada adam gibi durduk. D8’ler olayını oluşturduk. 28 Şubat olmasına sebep olduk. Amacımız Avrupa Birliği karşısında D8 adında bir İslam birliğini oluşturmak. Ayrıca D8 deki bütün kalkınmış ülkelerin ekonomilerini bir araya getirmek. Böylece o insanların ekonomi gelişimi ve refaha kavuşturulması sağlanacak” dedi.

Saadet Partisinin ‘çare’ olduğunu söyleyen Müftüoğlu, “ülkede devlet millet kaynaşmasını istiyorsak, milletimizin insanlarını kucaklaştırmak istiyorsak, ayrımcılığa hayır demek istiyorsak bunu Saadet başaracak. Çünkü Saadet üst şemsiyeyle bakıyor. İnsanlara ümmet anlayışıyla ırkçılık anlayışıyla bakmıyor. Kim bu meselede ittifak halindeyse bizim başımızın üstünde yeri var” dedi.

Müftüoğlu, 77 bin 528 kişi üzerinde yapılan ankette Saadet Partisi’nin 10 bin 189 ( % 13.1 ) oyla parlamentoya girdiğini söyledi.

Haber: Nuran Enül

 

 

Exit mobile version