HAS, Kartal sahilinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu..

Yayın: 08:29 - 28.05.2011
Güncelleme: 08:29 - 28.05.2011

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) 1. Bölge milletvekili adayı Yaşar ŞAHİN ve Has Parti Kartal İlçe Yönetimi sahildeki vatandaşlarımızla ve esnafla buluşarak partinin politikaları hakkında aydınlatıcı bilgiler verdiler.

Milletvekili Adayı Yaşar ŞAHİN;” Halkın her konuda derdi var. Çare arıyor. Hakikaten çaresiz durumda. Has Parti ekonomik ve sosyal politikaları ile projeleri bunları çözecektir. Yeter ki halkımız bize destek versin.”

Vatandaşlarımızın ilgisi bizi memnun ediyor.

Şahin; “Bilhassa genel başkanımıza olan teveccüh ayrı bir önem taşıyor. Görsel ve yazılı basından vatandaşlarımız bizi izliyor” dedi. Vatandaşların geçim sıkıntısı ve ekonominin kötüye gittiği yakınmaları ortak sorun olarak görüldü. Kartal ilçe yönetimi başkanı Şükrü KONTUK ise yaptığı açıklamada: “Milletvekili adaylarımız halkın beğenisini kazanıyor. Vatandaşlarımızı kaliteli ve bilgi birikimi olan milletvekili adaylarımızla buluşturuyoruz. Onlardan gereken desteği bekliyoruz.Kartal’da durumlarının iyi olduğunu ve ilçe yönetimi olarak başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi.”

 

Exit mobile version