HAS Parti ev ziyaretlerinde bulundu…

Yayın: 08:49 - 28.05.2011
Güncelleme: 08:49 - 28.05.2011

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) seçim çalışmalarında ev ziyaretlerine de önem veriyor. Gidilmedik yer bırakmamak için ev ziyaretlerine hız veren Has parti, Kartal’da vatandaşların evlerine konuk olarak partinin ilke ve politikalarını vatandaşlara anlatıyor.

1.Bölge Milletvekili adayı Sıtkı ABUDULLAHOĞLU ve Kartal İlçe yönetiminden bir grubun katıldığı ev toplantıları samimi bir ortamda geçti. Vatandaşlarının çeşitli konularda sorularını cevaplayan milletvekili aday Abdullahoğlu,” samimi bir ortamda geçen bu sohbetlerde, vatandaşlarımızla daha yakın diyalog içerisinde oluyoruz. Bizleri kendi ailelerinden biri olarak gören vatandaşlarımız her türlü dertlerini bizlere açıyorlar. Siyaset zaten vatandaşımızla birlikte yapılır. Halkın olmadığı yerde siyasette yoktur. Yönetimde yoktur. Dolayısıyla demokraside yoktur.” dedi.

Halkın hakikaten kendilerine yakın olan siyasetçilere çok ihtiyacı var diyerek sözlerine devam eden ABDULLAHOĞLU biz Has Parti olarak bu birikime sahibiz” diye sözlerini tamamladı

Exit mobile version