Büyükada ‘sosyal tesisleri’ yaza hazırlanıyor

Yayın: 08:07 - 02.06.2011
Güncelleme: 08:07 - 02.06.2011

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Büyükada Sosyal Tesisleri’nde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, yaz mevsiminde Kartallıların rahatlıkla dinlenebilmesi için 200 metrekare sahile ince kum serimi yaptı. Yüksek kesimden toprak kaymalarına karşı, 110 metre şeftaşı döşedi. Tesisin içinde bulunan restoranın güçlendirilmesi yapıldı, yerler küp taşları ile döşendi.

Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur sularının akışının düzenli olabilmesi için 70 metre boru kullanarak yağmur sularının denize bağlantısını hayata geçirdi. Vatandaşların dinlenmesi ve rahat tatil yapabilmesi için 44 dönüm mesire alanın yapım çalışmalarına başlandı. Mesire alanı içerisinde kadın, erkek ve engelli vatandaşlar için tuvalet yapıldı.

Sosyal tesisin sahilinde ise cafe, duşluklar ve soyunma odaları Kartal Belediyesi tarafından yeniden oluşturuldu. Eskimiş ve kullanılamaz olan iskele yeniden düzenlendi. Sosyal Tesisin içinde bulunan 46 adet konaklama yerinin etrafına çevre düzenlemesi yapılarak; limonluklar ve karo taşları yerleştirildi.

 

Exit mobile version