Başkan Erdem, karne dağıtım törenine katıldı

Yayın: 14:02 - 20.06.2011
Güncelleme: 14:02 - 20.06.2011

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Şehit Er Hasan Genç İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Şehit Er Hasan Genç İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşen karne törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kaymakam Necmettin Kalkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar katıldı. Başkan Erdem, törene katıldığı okulda mezun olan öğrencilere spor kıyafeti hediye etti.   İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, Başkan Erdem’a teşekkür ederek, “Bizler o kadar şanslıyız ki bir eğitime çok önem veren ve ihtiyaçları çok iyi bilen bir Belediye Başkanı’na sahibiz. 2010-2011 eğitim yılının bu son gününde siz öğrencilerimizde bir yıl boyunca verdiğiniz emeklerin ve başarılarınızın karşılığını karnelerinizde gördünüz. Hepinize iyi tatiller dilerken Belediye Başkanımız İsmail Erdem’e tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra öğrencilerle duygu ve düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. Bundan sonra ki zamanda iyice dinlenin ve yeni döneme iyi hazırlık yapın. Toplum olarak, hepimiz sorumluyuz sizlerden… Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları,  memurlar, bilim adamları, hepsi siz gençlerin içinden çıkacak. İşlerininiz layıkıyla yapmanıza ihtiyacımız var… Hepinizin insani değerlere sahip olmanıza ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu. Erdem, vizyon projeler ve yeni temelleri atılan okular hakkında da bilgiler verdi.

Kaymakam Necmettin Kalkan ise Sancaktepe’nin eğitim alanında eksiklerini giderme adına yeni okulların temellerinin atıldığını ve daha iyi eğitim imkânları sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Tören sonunda okulda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilirken diğer öğrencilere karneleri dağıtıldı.

 

Exit mobile version