Maltepe’de parkta çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Yayın: 11:33 - 22.06.2011
Güncelleme: 11:33 - 22.06.2011

Maltepe sahilindeki bir parkta meydana gelen silahlı kavgada biri ağır iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Yalı Mahallesi Rıhtım Caddesi Sahil Parkı’nda, saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, makine mühendisi olan Mustafa Aser (61) evine giderken geçtiği parkta köftecilik yapan Cuma Fırat ile oğulları Mert ve Mevlüt Fırat’ın sözlü saldırısına uğradı. Cuma Fırat ve çocukları tarafından darp edilen Aser, evine giderek silahını alıp tekrar parka geldi. Aser ile Cuma, Mevlüt ve Mert Fırat arasında yeniden kavga çıktı. Belindeki silahını çeken Aser, Cuma Fırat’a doğru ateş etmeye başladı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Fırat, kanlar içerisinde yere yığıldı. Mevlüt ve Mert Fırat da kaçmaya çalışan Aser’i darp ederek yaraladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile çok sayıda polis sevk edildi. Aser’in silahından çıkan kurşunlarla yaralanan Cuma Frat, ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Darp sonucu yaralanan Mustafa Aser de başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Mustafa Aser’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerini emniyet şeridiyle çeviren polis ekipleri, 6 adet boş mermi kovanı buldu. Kavgaya karışan Mevlüt ve Mert Fırat gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İSTANBUL CHA

 

Exit mobile version