Sinan Çetin’in Fetullah Gülen’e açık teşekkürü

Yayın: 15:02 - 22.06.2011
Güncelleme: 15:02 - 22.06.2011

Fethullah Gülen’in adını gururla söylüyorum, teşekkürler…
9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nın şarkı finali Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sanat, siyaset ve iş dünyasından birçok renkli ismin katıldığı final büyük bir şölen havasında geçti.
Olimpiyat çocuklarının okudukları şarkılar ve sergiledikleri dans gösterileri izleyenlere kimi zaman coşku dolu anlar yaşattı, kimi zaman da hüzünlendirdi. Jüri koltuğunda oturan ünlü sanatçılar Türkçe şarkıları başarıyla seslendiren olimpiyat çocuklarını alkışladı.

Gülen’in Milliyetçiliği tartışılmaz
Sinan Çetin-Yönetmen : Milliyetçiliği Hrant’ın katillerine, Orhan Pamuk’a ‘seni öldüreceğiz’ diyenlere bırakmadığı için. Bu ülkede bu insanları sevmenin suç olmadığını, Türkiye’nin dünyanın bir parçası olduğunu gösterdiği için Fethullah Gülen‘ e teşekkür ediyorum.
Ahmet San-Organizatör: Bu akşam tüylerim diken diken oluyor. Olimpiyatları hazırlayanların hepsi amatör ruhla bu işi profesyonelce götüren bir avuç insan. Onları kalben tebrik ediyorum. İnşallah 500 bin öğrenci 5 milyona ulaşır.
Gecede ünlü yağmuru
Şarkı finalinin jüri üyeliğini Ahmet San, Sezen Cumhur Önal, Prof. Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Haluk Akalın, Yeşim Salkım, Cengiz Semercioğlu, Hakan Aysev, Kubat, Emel Sayın, Sinan Çetin, Burak Kut, Zara, Gökhan Kırdar, Hakan Peker, Erkan Petekkaya yaptı.
Geceye katılan bazı ünlü isimler şöyle: Devlet Bakanı Egemen Bağış, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya, Zaman Gazetesi Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Türkiye Gazetesi Yayın Yönetmeni Nuh Gönültaş, Akit gagazetesi yazarı Hasan Karakaya, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Gazeteci-Yazar Nazlı Ilıcak, Berksan, İpek Tanrıyar, İkbal Gürpınar, Betül Şahin, Hamdi Alkan ve Özgür Özgülgün.

Exit mobile version