Kartallılara özel tam teşekküllü güzellik merkezi

Yayın: 08:35 - 23.06.2011
Güncelleme: 08:35 - 23.06.2011

Kartal’da  Kartallıların yararlanabileceği özel ve tam teşekküllü bir kurum olan Artımed polikliniği toplam 20-25 kişinin çalıştığı bir insanın bütün fiziksel ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olan özel bir güzellik merkezi.

İki üç yıldır var olan bu kurum içerisin de diş, dermatoloji, akupunktur, franksiyonel lazer, botox, dolgu, peeling, LPG, kavitasyon, lazer epilasyon, pilates, aktif spor, bay ve bayan kuaförü gibi hizmetler yer alıyor. Aynı anda estetik, güzellik, sağlık, diyet ve spor yapabileceğiniz butik bir servis.

Müşterilerimiz 3 katı arttı

Kliniğin müşteri ilişkilerinden sorumlu Derya Ulaş servislerle ilgili açıklamada bulundu. Ulaş: “Servislerimiz genelde yoğun ama lazer, cilt ve zayıflama servislerimizde daha fazla yoğunluk var. Müşteriler çok memnun bazen müşterilerimizin randevu saatinde gelmemeleri sorun oluyor.” dedi. Ulaş ayrıca daha önce farklı bir yerde olan Artımed polikliniğinin müşterileri eskisine göre 3 kat arttığını belirtti.

Artımed polikliniğinin genelde müşteriler tarafından nezih bir yer olduğunu ve hijyenik göründüğünü ifade eden zayıflama biriminden sorumlu Hatice Tezcan “Polikliniğimiz Kartal’ın kaldırabileceği kapasitedir. Gerçekten bir insanın ihtiyaç duyabileceği her şeyi çıkarabiliyoruz. Müşteriyle birebir iletişim halindeyiz. Ayrıca farkımız klinik olmamız ”dedi.

HABER- FOTO:  Nuran Enül

 

 

 

Exit mobile version