Çöp üstüne inşaat girişimi başladı!..

Yayın: 10:44 - 12.07.2011
Güncelleme: 10:44 - 12.07.2011

Dün yani 11 Temmuz 2011 tarihinde gazetemizin internet sitesinden yayınladığımız haber konusu olan inşaat girişimi tüm hızıyla devam ediyor.

Uğur Mumcu mahallesin de yer alan üzeri yıllar önce toprak malzemeyle kapatılan Yakacık çöplüğü diye bilinen alan üzerinde 10 katlı 30 daireli bir inşaatın başladığını duyurmuştuk. Fakat inşaat alanında düne kadar sadece işaretlenmiş noktalar vardı.

Konteyner konuldu çalışma başladı.

Bugün ise inşaat alanının çevresi kaplama malzemeyle kapatılarak bir tane konteynerin de yerleştirildiği yani inşaatın tüm hızıyla devam ettiği tespit edildi.

 

Felakete izin verilmemeli!..

Konuyla ilgili olarak belediyeden henüz bir açıklama gelmedi.

Kartal Belediyesinden aldığımız duyumlara göre, belediye ekiplerinin de mevcut arsa üzerinde durum tespiti yaptıkları ve konuyu belgeleriyle incelediklerini belirtildi.

Söz konusu inşaat girişiminde zemin etüt raporu ve avan projesi gibi bilgilerin incelenmesini tamamladıktan sonra olası bir tehlike durumuna karşılık belediyenin inşaatın yapılmasına izin vermeyeceği söyleniyor.

Semt sakinleri eylem hazırlığında!..

Öte yandan da mahalle sakinleri bu inşaatın yapılmamamı için ciddi bir eylem hazırlığı içinde olduklarını da belirttiler.

Exit mobile version