Aracın içerisinde 3 kurşunla öldürüldü

Yayın: 09:50 - 04.08.2011
Güncelleme: 09:50 - 04.08.2011

Aracın içerisinde 3 kurşunla öldürüldü

Maltepe’de Ü.A aracı içerisinde vurularak öldürüldü. Ü.A’nın bir süredir uyuşturucu satıcıları tarafından tehdit edildiği iddia edildi.
Olay, saat 00.30 sıralarında Maltepe Esenkent Mahallesi’nde meydana geldi. Kız arkadaşıyla birlikte evine dönmekte olan Ü.A (30) idaresindeki 34 UG 5573 plakalı araca, arkasında seyreden bir araç içerisinden Kani Paşa Caddesi üzerinde ateş açıldı.
Açılan ateş sonucu Ü.A, kalbine ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Ü.A’nın yanında bulunan kız arkadaşının ise bacağından yaralandığı öğrenildi. İsmi belirlenemeyen genç kadın vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Yapılan ilk incelemede olay yerinde 4 adet boş kovan mermisi bulundu. Haberi duyan Ü.A’ nın yakınları olay yerine akın etti.

 

Cinayette ‘torbacı’ şüphesi
Öte yandan, Ü.A’nın bir akrabasının da geçtiğimiz ay bir kahvehanede kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla bacağından vurulduğu öğrenildi. Mahalle sakinleri; Ü.A’nın bir süredir ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları tarafından, ‘mahalleye torbacıları sokmadığı‘ gerekçesiyle tehdit edildiği iddia ettiler.
Polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

 

İstanbul İHA

Exit mobile version