Kartal’da ‘Tuhaf İkili’ oyunu sergilendi

Yayın: 13:53 - 16.08.2011
Güncelleme: 13:53 - 16.08.2011

 M1 Merkez Kartal tarafından gerceklestirilen Tuhaf ikili adlı oyunu kartalda oldukça kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. M1 Merkez Kartal AVM yetkilileri, Kartallılar için ilgi çekici aktivitelerine devam edeceklerini belirttiler.

 

M1 Merkez AVM açık alanında Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu, ‘Tuhaf İkili’ adlı oyunu Kartallılar için sergiledi. Tiyatro sanatçısı kardeşler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sahnelendirdiği “Tuhaf İkili” adlı oyunu Kartal’da bulunan bir alışveriş merkezinde Kartallılarla buluşturdu. Neil Simon’ın ‘The Odd Couple’ adlı eserinden uyarlanan, biri oldukça titiz, diğeri ise tam aksine dağınık iki zıt karakterde arkadaşın aynı evi paylaşırken yaşadıklarını anlatan klasik komedi oyununu izleyenler keyifli vakit geçirdiler.

İki perdelik oyunda Süheyl ve Behzat Uygur’a Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler, Zeynep Yaldız, Desen Uygur ve Tuncay Kaynak eşlik etti. Uygur Kardeşler, seyirciyi de oyuna dahil ederek interaktif bir performans sergilediler. Büyük beğeni toplayan ‘Tuhaf İkili’ adlı oyunu Kartallılar beğenerek izlediler.

Exit mobile version