Okul Öncesi Eğitim Şenliği Yapıldı

Yayın: 10:40 - 25.06.2009
Güncelleme: 10:40 - 25.06.2009

Okul öncesi eğitimin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını sağlamak ve bu konuda anne babaları bilinçlendirmek amacıyla Kartal Belediyesi, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kartal Esentepe Anaokulu koordinesin de hazırlanan İlçe anasınıflarının da katılımlarıyla daha da renklenen “Okul

Öncesi Eğitim Şenliği” düzenlendi.
Kartal Meydanın da iki gün süren şenlikte, minikler yaptıkları gösterilerde sergiledikleri performansla seyredenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Etkinlikte anaokuluna devam eden miniklerin müzikli oyunları, folklor oyunları gibi sahneye koyduğu gösteriler büyük beğeni toplarken, minik öğrenciler büyük alkış aldılar. Öğrencilerin gösterisinde ailelerin çocuklarından daha heyecanlı oldukları gözlendi.

Esentepe Anaokulu Müdürü Zilif Güney, eğitimin ilk basamağının anaokulu olduğunun altını çizerek, bu durum, okulun çalışanları olarak bizlere önemli bir misyon yüklemektedir.

Yavrularımızın gelişmeye en açık olduğu bu dönemde sosyal, zihinsel, fiziksel, duygusal yönden gelişimlerini destekleyerek, var olan potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak temel hedefimizdir dedi.

Exit mobile version