MRT RENTAACARO Kartal’da açıldı!

Yayın: 19:29 - 18.09.2011
Güncelleme: 19:29 - 18.09.2011

Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından Murat Büyükçe’nin ağabeyi Haşim Büyükçe ve Murat Dönder’in sahibi olduğu MRT RENTAACARO Otomobil Firması sade bir törenle açıldı.

Açılışını Milletvekili Metin Külünk Yaptı

Açılışını Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp ATASOY yaptı. Açılışa Nergis Turizm’in Sahiplerinde Ömer İçmeli ve Ahmet Karakış (Ak Parti Kartal İlçe Yönetimi’nden) ve vatandaşlar katıldı.

 

MODERN ARAÇLARLA HİZMET VERİLECEK

Gazetemize açılışı yapılan yeni iş yerleri hakkında bilgi veren firma sahipleri Haşim Büyükçe ve Murat Dönder “Firmamızda tamamı 2011 model olan 29 araç bulunmaktadır. Araçlarımız spor, arazi ve modifiyeli olmak üzere her kesime hitap edecek araçlardan oluşmaktadır. Kartal’lılara araçlarımızla hizmet etmekten mutluluk duyacağız.” Diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

BAŞKAN ÖZ ÇELENK GÖNDERDİ

 

Açılışa yoğun programı nedeni ile katılamayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Çelenk göndererek kutladı. Ayrıca Derya Gemi İnşaat Ahmet Sezgin, Veli Çal, Avukat Mutlu Erkaya, Çolakoğlu Otomotiv’ de çelenk göndererek açılışı renklendirdiler.

Toprak yol Üsküdar Caddesi, Oymak Sokak Doğanay Apt. No.5 (Shell Benzin İstasyonu Yanı) KARTAL / İSTANBUL

Fethi Satıcı

Exit mobile version