Durmuş , “telaş yüzünden baskı yedik” açıklamasında bulundu

Yayın: 13:35 - 30.09.2011
Güncelleme: 13:35 - 30.09.2011

Bank Asya 1. Lig’de 4. haftada karşılaşan Tavşanlı Linyitspor ve Kartalspor 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası açıklama yapan Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş; “Buraya gelirken hem iyi futbol oynayıp, hem kazanmak istiyorduk. Çünkü bundan önce oynadığımız iki karşılaşmada iyi futbol sergileyip sonuç alamadık.

Buraya gelirken kendimize güvenimiz fazlaydı, buna karşın deplasmanda kazanan bir Tavşanlı takımı vardı. Maçın zor olacağını biliyorduk, karşılaşmanın ilk devresinde iyi oyun ortaya koyduk birde gol bulduk belki son dakika ikinci golü de bulabilirdik. Çok iyi oynamadık fakat oyunu rakip sahada tuttuk.

İkinci yarı başladığında gereksiz yere telaş yaptık, telaş yüzünden çok baskı yedik. Yüksek toplarla ve karambol den pozisyonlar ve gol buldu. Başka gollerde bulabilirdi, bizde gol bulabilirdik ama iki taraf içinde atakların sonuçlandırıldığı bir maç olmasa da mücadele gücü yüksek bir maç oldu.

Bizim tarafımızdan deplasmanda alınmış bir puan önemli diye düşünüyorum, kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin diye düşünüyorum, biz buraya puan yada puanlar için gelmiştik bir puanda bizim için iyi. Tavşanlı takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Exit mobile version