Bucaspor karşılaşmasına konsantre olacağız

Yayın: 13:57 - 30.09.2011
Güncelleme: 13:57 - 30.09.2011

Kartalspor orta saha oyuncusu Olgay Coşkun teknik direktörümüz Besim Durmuş gibi gereksiz telaş yaptıklarını söyledi.

 

Ogay; “Karşılaşmanın ilk yarısı istediğimiz gibi ilerliyordu, golü de bulduk. İkinci yarı aynı mücadeleyi yansıtmak istiyorduk fakat 10-15 dakika gereksiz bir telaş yaptık onun neticesinde de Tavşanlı takımı golü buldu. Sonrasında Tavşanlı takımı uzun toplarla çıktığında pozisyon bulmaya başladı fakat kalemizi korumayı başardık ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Bu saatten itibaren pazar günü sahamızda oynayacağımız Bucaspor karşılaşmasına konsantre olacağız.”

Mehmet Ayaz

Kartalspor’un tecrübeli futbolcusu Mehmet AYAZ, karşılaşma sonrası yapılan basın toplantısında, hedeflerinin üst sıralardan kopmamak olduğunu belirtti.

 

Mehmet Ayaz; “Kütahya’ya gelirken hedefimiz üç puandı fakat yenilmemekte çok önemliydi, çünkü hafta başında deplasmanda kazanmış bir Tavşanlı takımı vardı. İlk yarı istediğimizi aldık, devreye 1-0 önde girdik fakat ikinci yarı sahaya istediğimiz oyunu yansıtamadık. Mücadele olarak istediğimizi ortaya koysak da oyun olarak bunu sahaya yansıtamadık. Akabinde kalemizde golü gördük.

Neticede buradan bir puanla ayrılıyoruz, deplasmanda bir puan iyi görünse de galip gelirken gol yiyip beraberlikle ayrılmak insanı üzüyor. İnşallah bu hafta sahamızda oynayacağımız Bucaspor karşılaşmasında tefli edeceğiz. Hedefimiz üst sıralardan kopmamak, inşallah bunu da başarırız.” Ayaz ayrıca Tavşanlı takımına bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diledi.

Exit mobile version