SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Durmuş, İlk beş haftadaki futbolumuz kamuoyuna olumlu mesaj verdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, ilk beş haftadaki futbolumuz kamuoyuna olumlu mesaj verdi diye düşünüyorum dedi.

Besim Durmuş Konyaspor karşılaşması öncesi verdiği demeçte, “ İlk beş haftada ki futbolumuz, hem bundan sonraki yapacaklarımız için, hem oyuncularımız için, hem de camiamız için önemliydi. Bu anlamda futbol kamuoyuna verdiğimiz mesaj çok olumluydu diye düşünüyorum. İnşallah bu pozitif havayı bundan sonraki maçlarda da devam ettirip kendimize hedef koyabilir ve lig’i sağlıklı bir yerde bitirebiliriz.

Bu anlamda Milli maçlar nedeniyle boş geçen haftayı, hem iyi çalışarak, hem de dinlenerek geçirdik, daha morallendik. Düşüncemiz hem iyi futbol oynamayı devam ettirmek, hem de iyi futbolu puana dönüştürerek daha güçlü bir Kartalspor izlettirmek. Bizim adımıza her şey olumlu geçiyor, ileriye güvenle bakıyoruz. İnşallah daha güzel günler yaşayacağız.

Önümüzdeki altı günde ilk iki tanesi deplasmanda olmak üzere üç tane birbirinden zorlu maç oynayacağız. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Konyaspor’un iç saha galibiyeti bulunmuyor, onlarda bu karşılaşmayı kazanmak isteyecek. Ama bizim de güçlü bir yapımız var, iyi savunma yapıyoruz. İnşallah Konya’dan puan yada puanlarla döneceğiz.

Kartalspor olarak bu seneki hedefimiz, her maçta kazanacak kadar iyi oynamak, yaptığımız işten keyif ve zevk almak. Bunun karşılığında da Konya’dan olumlu sonuçla döneceğimize inanıyorum.

Rakibimiz Konyaspor’da bazı sorunlar olduğunu biliyoruz, futbolcuların hafta içinde antrenmana çıkmadığını duyduk. Olabilir oyuncular haklarını arıyor olabilirler ama bazen bu tür olaylardan insanlar güç kazanır, tepki yerine etki yaratır. Ben Konyaspor’un bu süreçten güçlenerek çıkacağını düşünüyorum. Bu doğrultuda hafta sonu daha güçlü bir Kaonyaspor ile karşılaşacağımızı düşünüyorum.

Rakibimizin kadrosunda Süper Lig’den kalma 7-8 tane oyuncu bulunmakta, oyuncu kalitesi yüksek ve iyi futbol oynayan bir ekip. Ekonomik olarak herkesin sorunları var, sorunsuz kulüp az. Ben olaya kamuoyuna yansıyan tarafından bakmıyorum, Konya takımının el birliği ile güçlenerek bu durumdan çıkacağı kanısındayım.” dedi.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Basında Kartal
18 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, sevgili gençler; İLGİLİ HABER Kartal’da “Atıklar Potaya” temalı sıfır atık etkinliğinde ilk atışlar Ünlü Basketbolcu Shane Larkin’den Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 16 Mayıs 1919’da Bandırma […]

Spor
17 Mayıs 2024
Fatih Terim Panathinaikos’tan ayrıldı

Son dakika… İmparator lakaplı teknik direktör Fatih Terim, 6 ay önce göreve başladığı Panathinaikos’tan ayrıldığını açıkladı. Yunanistan Süper Lig play-off’larında Panathinaikos, deplasmanda PAOK’a 4-1 yenilerek şampiyonluk umutlarını kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından, Panathinaikos Başkanı Giannis Alafuzos ile yapılan görüşme sonrasında, teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi. Fatih Terim, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ayrılığı […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]