Durbakayım, Şadi Başkan 24 saat Tuzla’yı düşünüyor!

Yayın: 17:04 - 15.10.2011
Güncelleme: 17:04 - 15.10.2011

Teknik Yapı, son yılların en büyük projesi Evora İstanbul ’u Tuzla’da başlatıyor.

Tuzla’nın en yüksek tepesine bir ‘taç” gibi konacak olan 4.304 konutluk Evora İstanbul’un tanıtım toplantısında konuşma yapan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı için övgü dolu sözler söyledi.

 

Durbakayım,  “ Tuzla’nın çok çalışkan bir belediye başkanı var. Şadi Başkan çok çalışkan Tuzla’yı çok seven ve diyebilirim ki, günün 24 saatinin belki 48 saatini Tuzla’yı düşünerek yaşıyor. Dolayısıyla bu büyük projenin çok kısa bir süre içinde hayata geçmesinde Şadi Başkan’ın emeği çok büyüktür.

 

Emlak Konut GYO’nun geçen yıl hasılat paylaşım modeli uygulayarak ihaleye çıkardığı toplam 300 dönümlük arazi, Teknik Yapı tarafından kıymetli bir pırlanta gibi işlendi ve Tuzla’nın en yüksek tepesini taçlandırmaya hazır hale geldi.

 

İstanbul’un yeniden yapılandırılmasında lokomotif görevi yapan TOKİ öncülüğünde konut sektörünün büyük bir gelişme gösterdiğini belirten Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, Teknik Yapı’nın da kalitesi ve güvenli yapılarıyla üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam ettiğini söyledi. Nazmi Durbakayım, TOKİ’nin iştiraki Emlak Konut GYO işbirliği ile bu yapılanmaya yeni bir sayfa açacağını ifade etti.

Exit mobile version