ING Emeklilik iki yeni ürünle gelir kaybı ve kredi kartı borcuna güvence sağlıyor

Yayın: 09:43 - 17.10.2011
Güncelleme: 09:43 - 17.10.2011

 

Türkiye’de yaşanan ekonomik krizler, sigorta şirketlerini işsizlik sigortası konusunda harekete geçirdi. ING Emeklilik, çalışanların işini kaybetmesi durumunda hem gelirlerini hem de kredi kartı borç ödemelerini güvence altına alan iki yeni ürünü ING Bank şubeleri aracılığıyla piyasaya sunuyor. ING Emeklilik tarafından ferdi kaza sigortası kapsamında piyasaya sunulan “Gelir Koruma Paketi” ve “Kart Borcu Koruma Paketi” çok uygun koşullarla işsizlik konusunda güvence sağlıyor.

ING Emeklilik tarafından hazırlanan Gelir Koruma Paketi, vefat veya maluliyet halinde 4 bin 500 liralık teminatın yanı sıra, işsizlik riskinin ortaya çıkması halinde sigortalının altı aylık  gelirini de koruma altına alıyor.  Üstelik bu teminatlardan faydalanmak için bordrolu çalışan olmanız gerekmiyor.

ING Emeklilik’in Kart Borcu Koruma Paketi ise işsizlik durumunda ING Bank kredi kartınızın son hesap özetinde belirtilen borç tutarının ve ileriye yönelik vadelendirilmiş taksit tutarlarının 10 bin liraya kadarki kısmını güvence altına alıyor. “Temel”, “Premium” ve “VIP” olmak üzere 3 ayrı kategoride piyasaya sunulan koruma paketi, vefat ve maluliyet durumunda 1.500 lirayla 10 bin lira arasında teminat sağlıyor.

ING Emeklilik hakkında

ING Grubu, OYAK Emeklilik Şirketi’ni 2008 yılında satın aldı. ING Emeklilik, Türkiye’nin önde gelen emeklilik şirketlerinden biri oldu. Aslen 2003 yılında kurulmuş olan şirketin, 120’den fazla çalışanı ve 220.000’den fazla müşterisi bulunuyor. Şirket, ürünlerinin satışını bağımsız acenteler ağı üzerinden ve Türkiye ING Bank üzerinden gerçekleştiriyor. www.ingemeklilik.com.tr

ING Group hakkında

ING, merkezi Hollanda‘da bulunan ve 40’ın üzerinde ülkede 85 milyondan fazla özel, tüzel ve kurumsal müşterisine bankacılık, yatırım, hayat sigortası ve emeklilik hizmetleri sunmakta olan dünya çapında bir finansal kurumdur. 107 binden fazla çalışandan oluşan ve çok farklı özelliklerin bir araya geldiği iş gücü ile ING, kendisini müşterilerinin kendi finansal geleceklerini yönetmelerine yardımcı olabilmek konusundaki standartları belirlemeye adamıştır. www.ing.com

Exit mobile version