Kartalspor A2 : 2 Bursaspor A2 : 0

Yayın: 07:05 - 18.10.2011
Güncelleme: 07:05 - 18.10.2011

A2 takımımız Bursaspor’u devirerek zirveye kondu. Bugün saat 15:00’de Kartal stadında Bursaspor ile karşılaşan Kartalspor A2 takımımız Ufuk ve Burak’un golleri ile karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Oyuna kontrollü başlayan A2 takımımız ilk yarının genelinde topa hakim olan taraftı. İlk devrenin sonlarına doğru Bursaspor kalemize tehlikeli gelmeye başlasa da takım defansını iyi yapan takımımız Bursaspor’a gol şansı tanımadı.

İlk yarının son dakikasında rakibin yakından ve sert şutunu mükemmel bir refleksle karşılayan kalecimiz Osman Şimşek çok iyi bir 90 dakika çıkarttı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Bursaspor topa daha çok sahip olan taraf olarak gözüksede ilerleyen dakikalarda takımımız oyunun kontrolünü ele aldı. Karşılaşmanın 64’ dakikasında Ufuk ceza sahasında iyi yükseldi ve güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.1-0 Kartalspor A2 takımımızın atakları bu golden sonra da devam etti. Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise 72’ dakika da Burak Göksel’den geldi.

Ceza sahası önü sağ çaprazda rakiplerinden sıyrılarak çok şık bir vuruş yapan Burak uzak köşeye 90 tabir edilen bölgeye topu gönderdi. 2-0 Kartalspor A2 : 2 Bursaspor A2 : 0 Stat: Kartal Tarih: 17 Ekim 2011 Pazartesi Saat: 15:00 Hakemler: (O) İsa Yaldız, (Y) Secgin Keklik, (Y) Serkan Türksoy, (D) Hasan Tekin Kartalspor : Osman, Anıl, Yener, ufuk, O.Furkan, Usame, (Enes), Mesut, Mert, (Samet), Ersel, (Mizgin), Savaş, Burak, (Kadir) Bursaspor: Secan, Deniz, Osman, (Metehan), Hüseyin, Tahacan, Bilal, Berat,(Barış), M. Aykut,(Levent), Okan, Mehmet, (Gökhan),Cemal Goller: 64’dk. Ufuk, 72’ dk. Burak (Kartalspor)

Exit mobile version