Durmuş, olumlu sürecimiz devam ediyor

Yayın: 06:40 - 24.10.2011
Güncelleme: 06:40 - 24.10.2011

Zorlu bir periyot dan başarıyla çıkan Kartalspor’un teknik direktörü Besim Durmuş, olumlu sürecimiz devam ediyor dedi.

Durmuş; “Bugün itibariyle altı günde üçüncü maçımıza çıktık. Bundan önce oynadığımız iki karşılaşmada deplasmandaydı. Konya’da berabere kaldıktan sonra Sakaryaspor galibiyeti olumlu sürecimizi devam ettirmek adına bize moral vermişti fakat iç sahada kazanmak istiyorduk.

Denizlispor kulübü hem kurumsal yapısıyla, hem takım kalitesiyle iyi bir ekip. Bu anlamda maçın zor geçeceğini biliyorduk. Oyuna iyi başlayamadık, erken bir gol yedik ama onun telaşını üzerimizden çabuk atmasını bildik.  Sonraki süreçte hem kazanan davranış sergileyen, hem istekli oyun sergileyen oyuncularımın fizik kalitesi, maçın süresi uzadıkça sahaya daha olumlu şekilde yansımaya başladı.

Savunmadan çıkışlarda ayağa oynadığımız toplarla, ön tarafa olumlu paslar gidince gol pozisyonları üretmeye başladık. Kısa sürede arka arkaya iki tane gol bulunca maçın skoru da ortaya çıktı. Oyuncularımız sahada yapabileceklerinin en iyisini yapma mantalitesiyle ve felsefesiyle sahada bulunuyor.

Karşılaşmanın sonlarına doğru oyuncu değişikliklerini sakatlıklardan ötürü erken yaptık. Oyuncularımızın bir bölümüne kramp girdi. Bu kazanma isteği, sahada yapabileceklerinin en iyisini üst seviyede yapma arzusundan kaynaklanıyor. Gücümüz iyi, olumlu sürecimiz devam ediyor. İnşallah bundan sonrada daha iyi şeyler olacak. Kazanan oyuncu grubuma çok teşekkür ediyorum ve camiamıza hayırlı olsun diyorum. “ dedi.


 

Exit mobile version