Sezgin ; Biz bu lig’e renk katmak istiyoruz

Yayın: 07:34 - 24.10.2011
Güncelleme: 07:34 - 24.10.2011

Denizlispor karşılaşmasında Kartalspor adına 3. golü kaydeden Sezer Sezgin, her hafta yeni bir heyecanla sahaya çıktıklarını ifade etti.

Denizlispor karşılaşması sonrasında yapılan basın toplantısına katılan Sezer Sezgin, burada yaptığı açıklamada “Altı günde oynadığımız üç maç, toplanan yedi puan bazı şeylerin olumlu gittiğinin göstergesi diye düşünüyorum. Bu hafta karşılaşmasına başlamadan önce 6. Sıradaydık, oynanacak maçlar tamamlandıktan sonra daha üst sıralarda olacağımızı düşünüyorum.

Biz bu lig’e renk katmak istiyoruz. Önemli işler yapıyoruz ama bu burada bitmiyor. Bugünün bazı şeylerin başlangıcı olduğunu inanıyorum. Her hafta yeni bir heyecanla sahaya çıkıyoruz, bundan sonraki hedefimiz biraz farklı. Birkaç sezondur Kartalspor’un farklı yerlerde olduğu sezonlar geçti fakat bundan sonra daha farklı olacak.

Kartal büyük bir ilçe, bizde buna yakışanı yapmak zorundayız. Bu hafta aldığımız galibiyet önemliydi, haftaya İzmir deplasmanında oynayacağımız Karşıyaka maçı çok daha önemli. Bundan sonra çok ciddi oynayıp bazı şeyleri değiştirmek istiyoruz, buda bizim elimizde. Artık her maçımızı kazanmak istiyoruz.” dedi.

Exit mobile version