Durmuş:“ Rakibimizin ikinci yarıdaki baskılı oyununu ayağa oynayarak kesemedik.”

Yayın: 08:55 - 31.10.2011
Güncelleme: 08:55 - 31.10.2011

Kartalspor teknik direktörü Besim Dumuş Karşıyaka karşılaşması sonrası basın toplantısında “ Rakibimizin ikinci yarıdaki baskılı oyununu ayağa oynayarak kesemedik.” dedi.

Son haftalarda yakaladıkları olumlu çıkışla İzmir’e geldiklerini söyleyen Durmuş, rakiplerinin içinde bulundukları ortamdan faydalanarak bu çıkışlarını devam ettirmek istediklerini belitti.

Durmuş; “Elbette bu karşılaşmanın bizim açımızdan zor geçeceğinin farkındaydık. Maça olumlu başlayamasak da ilk yarı istediğimiz gibi gelişti. İlk yarının ilerleyen dakikalarında orta sahada pas yüzdemizi fazlalaştırıp öne önemli ataklar oluşturduk, bunun akabinde golü bulduk, başka gollerde bulabilirdik.

Her şey bizim adımıza olumlu geçiyordu. İkinci devrenin başında daha pozitif, daha olumlu, rakibimizin üzerimize çok gelmesiyle sıkışık alandaki topları öne çıkararak çabuk adamlarla gollerde bulabilirdik. Hatta final paslarını verebilseydik birkaç golde atabilirdik.

Bunun akabinde Karşıyaka’nın ikinci yarıda coşkulu seyircisiyle beraber baskılı oyununu, süratini biz topu ayağa oynayarak kesemedik. Onların hızına ayak uydurduk ve gereksiz telaş da işin içine girince kolay goller yiyerek 2-1 mağlup olduk.

Kazanma düşüncesi ve isteğiyle İzmir’e geldik, kazanamasak da kaybetmeme prensibiyle buraya gelmiştik fakat olmadı. Bugün itibariyle mağlup olduk.” dedi.

Karşıyaka takımına bundan sonraki süreçte başarılar dileyen Besim Durmuş son olarak, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını dile getirdi.

 

 

Exit mobile version