Tek bir maça takılıp kalmayacağız

Yayın: 13:21 - 01.11.2011
Güncelleme: 13:21 - 01.11.2011

Karşıyaka karşılaşmasını değerlendiren Kartalspor Futbol Şube Sorumlusu Bayram Kanaç, Bir maça takılıp kalmayacaklarını ifade etti.

Bayram Kanaç; “Karşıyaka karşılaşmasına kadar iyi bir çıkışımız vardı. Gerçi Karşıyaka’dan aldığımız mağlubiyet çıkışımızın bittiği anlamına gelmez. Bu karşılaşmaya da çok iyi başladık, özellikle ilk on dakikadan sonra oyunun kontrolü tamamıyla bizdeydi. Bunun akabinde ilk yarının uzatma dakikalarında golü bulduk.

İlk yarının son dakikasında bulduğumuz golle ikinci yarıya çok iyi ve moralli başladık. Rakip kalede goller aramaya başladık. Mehmet Ayaz’ın kalecinin üzerinden aşırttığı ve Burak Solakel’in içerden çıkarttığı bir gol pozisyonumuz var. İçeriden çıkarttığı diyorum çünkü pozisyonun hem kale arkası, hem pilot kamera görüntülerini teknik ekip ve diğer değerli hocalarımızla defalarca izledik. Sanırım yan hakem o esnada çizgiye yetişemedi. Neticede oyunu kopartma şansımız elimizden alınmış oldu ve Karşıyaka takımının direnci arttı.

Oyunun ilerleyen dakikalarında defans oyuncumuz Erhan Yılmaz’ın ve orta saha oyuncumuz Olgay Coşkun’un sakatlanması ve teknik ekibin mecburi değişikliğe gitmesi bizde eksi bir motivasyon oldu. Aşırı telaş yaptık ve bunun sonucunda ummadığımız iki tane gol yiyerek mağlup olduk.

Rakibimiz Karşıyaka’da boş bir takım değil. 100. Yılda şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan ve edindiğimiz bilgiler doğrultusunda çok büyük meblağlarla transfer yapan bir ekip. Bu ekibe karşı oynadık ve çok iyiydik. Şans rakibimize yardım etti, bizde aşırı telaş sonucu yenildik.

Bu mağlubiyet önümüzdeki maçlara engel değil. Takımımızın morali ve motivasyonu gayet iyi durumda, biz iyi ve karakterli bir takımız. Yönetimle, teknik ekiple, futbolcusuyla, taraftarıyla ve bizi Kartal’da destekleyen idari anlamda büyüklerimizle iyi bir ekibiz. Kartalspor iyi yerlere gelecektir ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.

Önümüzde kritik üç tane maçımız var. Bunlardan ilki Rizespor maçı. Bu karşılaşmadan alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum.

Sıkıntılarımıza rağmen takımımız iyi yolda. Bir mağlubiyete takılıp kalmayacağız, futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz.

Ayrıca İzmir deplasmanına gelen futbolu çok seven ve futbolun içinden gelen Belediye Başkanımız sayın Altınok Öz ve Eşine, Kartal Kaymakamı sayın Nuh Mehmet Hamurcu’ya teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece Kartalspor iyi yerlere gelecektir.” dedi.

Exit mobile version