Ahmet Şimşek Koleji 26 yılını Gazeteci-Yazar Yalvaç Ural ile kutluyor

Yayın: 13:30 - 01.11.2011
Güncelleme: 13:30 - 01.11.2011

Kurucu Temsilcisi, Sanat Yönetmeni ve İlköğretim Okulu Koordinatörü Yasemin Kumral Şimşek’in ‘Okuyan Okul’ projesi kapsamında ‘Biz Kitap Okuyoruz’ sloganıyla başlattığı Kitap Okuma Kampanyası için 01.11.2011 Salı günü Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda Gazeteci-Yazar Yalvaç Ural için imza ve söyleşi günü düzenlendi.

Ahmet Şimşek Koleji uluslararası standartlara sahip dünya koleji olma yolunda ilerliyor. Kolej, seneler önce İngiltere’de yapılan bir araştırmada Türkiye’de titizlikle seçilmiş İngiliz ve Amerikalı öğretmenler tarafından en iyi İngilizce öğreten kurum ünvanını ve ödülünü almıştır. 45 bin metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ahmet Şimşek Koleji kuruluşunun 26. yılında çocuğunun özel okulda eğitim almasını isteyen velilere ‘vergiler sizden, eğitim bizden’ sloganıyla ulaşıyor.

Ahmet Şimşek’in eşi Sanat Yönetmeni Yasemin Kumral Şimşek kolej marşını bestelemiş ve ilköğretim okulunun Koordinatörlüğünü yürütmektedir. Ahmet Şimşek’in kolejin yönetimine iştirak eden bütün çocukları ABD ve İngiltere’de okumuş, Koordinatörler Altay Murat Şimşek ve Tuncay Şimşek halen okul yönetimine yardımcı oldukları gibi kolejin bünyesindeki öğrenci kulüplerini de yönetmektedirler.

Exit mobile version