Okan Koleji Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Yayın: 14:06 - 25.11.2011
Güncelleme: 14:06 - 25.11.2011

Okan Koleji öğrencileri, öğretmenler gününde emektar öğretmenleri unutmadı. 24 Kasım sabahı Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği’ni ziyaret eden Okan Koleji öğrencileri, hayatını bu kutsal mesleğe adamış emekli öğretmenlerimize duygu dolu anlar yaşattı.

Türkiye genelindeki 270 bin emekli öğretmeni temsil eden MEB Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği üyelerinin 24 Kasım Öğretmenler gününde çok özel misafirleri vardı. Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nün hemen yanında bu yıl eğitim hayatına ‘merhaba’ diyen Okan Koleji’nin öğrencileri, Kadıköy’deki tarihi Fatma Şadiye Toptani Öğretmenevi’ni ziyaret ederek, emektar öğretmenlerle bir araya geldiler.

Unutulmayan 24 Kasım anıları

Okan Koleji öğrencileri, kutsal bir amaca hizmet ederek Türkiye’nin modern bir geleceğe ulaşması için yıllarını veren öğretmenlerimizle birlikte şiirler ve söyleşiler eşliğinde keyifli bir gün geçirdiler. Emektar öğretmenlerimiz, unutamadıkları Öğretmenler Günü anılarını da Okan öğrencileriyle paylaşırken, kimi zaman çok eğlenceli kimi zaman da duygusal anlar yaşadı.

 

Exit mobile version