Durmuş, ’ Uzatmalarda yediğimiz golle mağlup olduk ’

Yayın: 12:48 - 28.11.2011
Güncelleme: 12:48 - 28.11.2011

Boluspor karşılaşmasının sonunda basın mensuplarının karşısına geçen Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, Futbol’un adaletinin olmadığını söyledi.

Durmuş; Öncelikle Boluspor’u galibiyetlerinden tebrik ediyorum.

Boluspor kurumsal yapısı bakımından bu ligin önemli takımlarından biri. Rakibimizin altı haftadır kazanamayan bir yapısı vardı.

Bizim kendimize ait oyun felsefemiz içerde de, dışarıda da topun bulunduğu yerde topu kaptıktan sonra olumlu futbol oynamaya yönelik.

Bolu’ya top oynamaya, kazanamasak da kaybetmemek için gelmiştik. Ama maalesef futbolun adaleti yok, sok dakika da korner karambolu dışında, kazanmak isteyen bir takıma hiç pozisyon vermeden, inanılmaz iyi mücadele eden, yüksek karambol toplarla gol arayan Boluspor’un aksine oyunu tutmaya ve topu yere indirmeye çalışan taraftık. Üçüncü bölgede final paslarını olumlu yapabilseydik galibiyetle de ayrılabilirdik.

Maalesef futbolun adaleti yok son dakika da yediğimiz golle mağlup olduk. Daha önce farklı maçlarda kaybettik ama bugünkü mağlubiyet bizim açımızdan çok iyi olmadı. Çünkü hem kazanacak kadar, hem de berabere kalacak kadar iyi oyun oynadık. Maalesef uzatmalarda yediğimiz golle mağlup olduk.

Oyuncularıma yürekten, hiç korkmadan cesaretli bir şekilde top oynama isteğinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu olumlu sürecimizi puanlara çevirerek devam edeceğiz.” dedi.

Exit mobile version