Kartalspor’da İki Kişi Kadro Dışı Bırakıldı

Yayın: 14:18 - 06.12.2011
Güncelleme: 14:18 - 06.12.2011

 

Kartalspor Kulübü Yönetim Kurulu Adem Sarı ve Savaş Esen’in kadro dışı bırakıldığını açıkladı.Ve kulüp şu açıklamada bulundu; ‘ Kulübümüzün bütçesini zorlayarak büyük umutlarla aldığımız Adem Sarı, maalesef sahadaki performansıyla, arkadaşları içerisindeki durumu ve vurdum duymazlığı ile Kartalspor kulübünü yanıltmıştır.

Adem Sarı sağlığına ve özel yaşantısına dikkat etmeyerek kulübümüze hiçbir fayda sağlayamamıştır. Kulübümüz sıkıntılı döneminde gösterdiği büyük fedakarlık ve iyi niyetine rağmen, hiçbir çaba ve arzu içerisinde bulunmayan özel yaşantısına saygı gösterdiğimiz içinde fazla üzerinde konuşmak istemediğimiz Adem Sarı kadro dışı bırakılmıştır.

Ayrıca Samsunspor’da gösterdiği performansa inanarak, Ocak 2011’de kulübümüzün bazı ananelerinin dışına çıkarak, bonservis bedeli ödeyerek kadromuza kattığımız Savaş Esen ile bugün’e kadar kendinden beklenen performansı gösteremediği ve bize fayda sağlayamadığı için kadro dışı bırakarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Savaş Esen’e futbol hayatında başarılar dileriz.’ 


Exit mobile version