SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kepçeyi nereye vursan çöp çıkıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Uğur Mumcu mahallesinde yapılmak istenen tartışmalı inşaata kazma vuruldu. Resmen çöpün üstüne inşaat çalışması yapılıyor.

 

Takke düştü kel göründü!

Daha öncede, gazetemizden yayınladığımız haberlerle kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu inşaat girişimi belediyelerin vermiş olduğu izin neticesinde resmen başlamış oldu.

Gazetemiz gündeme getirmişti!

İlk şantiye çalışması başladığında mahalle halkının da tepkisi sonucu geri adım atılmıştı. Aradan geçen süre içerisinde inşaat sahibi olan S.S. Durusu Konut Yapı Kooperatifi yetkilileri kepçelerle ağaçları sökerek kazmaya başladıkları görüldü. Tedirgin olan mahalle halkı da gazetemize telefon ve mailler atarak rahatsızlıklarını dile getirmektedirler.

Tehlikeye davetiye çıkarılıyor!

Mail yoluyla gazetemize konuyla ilgili tepkilerini ileten mahalle sakinlerinden gelen mesajları paylaşıyoruz;

“Yetkililer bu duruma göz yummamalı” diye tepki gösterdiler.

Gönderilen mesajlarda gönderici isimlerini açıklamadan yayınlıyoruz.  Kartal Haber Gazetesi olarak yayıncılık anlayışı gereği sorumluluğumuzu yerine getirip konuyu yetkililerin dikkatine tekrar sunuyoruz.

İşte gelen mesajlar,

 

1 – *  “Kartal uğurmumcuda çöpün üzerine ev yapacaklar resmen bomba koyuyorlar burası çöplükmüş park olmuş gaz yakma merkezi bile var, ama bu haldeyken bina yapımına izin vermişler vereceğiniz kepçeyi nereye vursan çöp çıkıyor ama yapım iznini bir şekilde almışlar..

——————————
yaşıyorsak bir sebebi var…” 

 

 

1 – * Sayın Kartal Gazetesi  Yetkililleri,

Van depreminin yaşandığı şu günlerde  İmar kanunları ile yeni düzenlemelere  giden hükümetin bu düzenlemeleri açık kapı olarak kullanarak olur olmaz projeleride onayladıkları ortada. Biz oyumuzu verdiğimiz Chp ‘nin artık ne yaptığını açıkca merak eder olduk. Kartal Belediyesi sınırları içerisinde ki  Uğur mumcu mahallesinde eski çöplük alanının üzerine  imar izni veren zihniyete CHP destekli belediye başkanımızın sessiz kalması  ve bu şekilde biz yaptık oldu  devrinin  hala devam ettiğini görmek açıkcası bizi umutsuzluğa itmekten başka bir işe yaramıyor.

Kartal Basını  bu konu ile ilgili  bir günlük haber ile takipsiz kalan haber arşivlerine atmasın lütfen. Burda ki halkın tek sosyal alanının bu şekilde hiç edilmeye çalışılmasına dair haberlerinizin devamını getirin lütfen ?  Zamanı kullanarak unuturarak gene diledikleri gibi hareket eden inşaat yetkilileri Türk halkının nasıl olsa unutulu sonrada devam ederiz biz icraatımıza mantığına basın olarak sessiz kalmayınız. Ayrıca  çöplük üzerine inşaat izni veren zihniyete  sessiz kalmakla  ileride yada şu anda olabilecek felaketler için  bu izni Akp li belediye başkanı tarafından verilmiştir diyeceksiniz.  Çıkıpta kimse size sormayacak mı arkadaşlar o zamanda sizde basın olarak    yapılanları takip neden etmediniz neden engel olmaya çalışmadınız demeyecekler mi.

 

Her geçen gün medyaya olan inancımız  kırılıyor

 

Saygılarımla”

 

 

Gazetemizde daha önce yayınlanan haberlerin linki ektedir…

http://www.kartalgazetesi.com/14459-ugur-mumcu-mahalle-halki-tedirgin

http://www.kartalgazetesi.com/14523-ugur-mumcu-halki-eylem-yapti

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]