Kartal açık oto pazarı mühürlendi!

Yayın: 12:10 - 16.12.2011
Güncelleme: 12:10 - 16.12.2011

Bugün sabah saat 10.00 sıralarında Kartal Belediyesi Zabıtalarınca Ruhsatsız olduğu nedeniyle Kartal Oto pazarı mühürlendi. Ne var ki bu gerekçede kafaları karıştırdı. Mademki ruhsatı yoktu şimdiye kadar neden mühürlenemedi, konusu da tartışma konusu oldu.

Kartal spor Eski Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurt, döneminde özel bir kuruluşa kiralandığı belirtilen bu alan ile ilgili sözleşmeyi, Kartalspor, Hüseyin Kurt sonrası gelen yönetimler Oto pazarı anlaşmasına konulan ağır maddeler nedeniyle ilgili sözleşmeyi fesh edememişti. Büyük maddi sıkıntı içinde olan Kartalspor’un Oto pazarından yararlanamaması konumu ortaya çıkmıştı.

 

Giriş kapısının önünde asfalt kazıldı!

Oto Pazarının giriş kısmının asfaltı kazılarak ve önüne güvenlik Bariyerleri konulan alan giriş çıkışa kapatıldı. Alan içersinde çok sayıda aracın olduğu görüldü.

Gaz sızdırmazlık raporu almakta zorlaştı!

TMMOB Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Lpg-Cng Araç Kontrol yerinin den içinde bulunduğu alan kapatılınca sızdırmazlık raporu almaya gelenler geri gitmek zorunda kaldı.

Ağaoğlu’mu inşaat yapacak!

Yapmış olduğumuz araştırmada Oto Pazarının kurulduğu alanın ünlü Müteahhit Ağaoğlu’nun burada inşaatlar başlatacağı yönünde oldu. Kesin olmamakla birlikte gelişen son gelişmeleri okurlarımızla paylaşırken asıl kıyametin Pazar günü kapacağı kaydedildi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version