Durmuş,” Adanaspor karşılaşmasının çok önemi var”

Yayın: 10:32 - 17.12.2011
Güncelleme: 10:32 - 17.12.2011

Durmuş; “ Adanaspor karşılaşması bizim için birçok yönden çok önemli. Bu sene olumlu başladığımız lig’i 9 ve 10. Haftasına kadar çok olumlu sonuçlar alarak gelmiştik. Bu haftalardan sonra iyi oyun ortaya koymamıza rağmen gereksiz goller yedik. Doksan artılarda iki tane maç kaybettik, o maçlar bizim enerjimizi böldü.

Oyuncularımız yinede kazanmak için davranış sergiliyorlar, oyun anlamında çok büyük sıkıntılarımız yok, ama gol atmamız gereken pozisyonlarda, son vuruşlarda talihsizlikler yaşadık, gereksiz goller yiyince de mağlubiyetler kaçınılmaz oldu.

İlk yarının sonlarına doğru aldığımız mağlubiyetler adına yarın oynayacağımız Adanaspor karşılaşması bizim için oldukça önemli. Olumlu başladığımız lig’in ilk yarısını kazanarak tamamlamak ve sonrası için moral bulmak istiyoruz. Bu morale hem camiamızın, hem taraftarlarımızın, hem de mağlubiyetleri hak etmeyen oyuncularımızın ihtiyacı var.

Lig’in ikinci yarısına daha olumlu, daha istekli, kendini yenilemiş bir şekilde hazırlanmak için güç kaynağı olacak. Bu yüzden bizim için bir çok yönden çok önemli bir karşılaşma.

İnşallah seyircimizin desteği ile bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağız.

Exit mobile version