Snowbike The Green Park Resort Kartepe’de

Yayın: 09:38 - 06.01.2012
Güncelleme: 09:38 - 06.01.2012

Snowbike (Karbisikleti) Avrupa’da, Amerika’da, Kanada ve Japonya’da 120’ye yakın kiralama ve öğrenme noktasından sonra şimdi Türkiye’de ilk olarak The Green Park Resort Kartepe pistlerinde faaliyetine başladı.

Hayatınızda hiç kayak yapmadıysanız ve bisiklete binmek kolay diyorsanız, size eğlenceli ve kolay bir kayak aktivitesi. Pedalı ve tekerlekleri olmayan, karda oturarak kayak yapma zevkini tattıracak bir ürün. Kayak mantığı ile aynı kuralları olan ,kızaktan farklı , öğrenilmesi çok kolay ve bir o kadar da adrenalin yüklü bir spor aktivitesi. Eğlence, heyecan ve sağlık  hepsi bir arada sunuluyor.

Sadece 60 dakikada karbisikletçisi olmanız mümkün. Brenter ve ekibi tarafından geliştirilen reflekse dayalı öğrenim metodu ile doğal vücut hareketleriniz sayesinde, karbisikletini kontrol edecek sahip olduğunuz yeteneğinizi keşfedeceksiniz. Eğitmenlerimizin gözetiminde yapılacak temel eğitim sonunda  başınızın ufak bir hareketi ile vücudunuz istenen yöne uyum sağlayacak karbisikletine hükmedebileceksiniz ve istediğiniz hızda istediğiniz yerde durabileceksiniz.

Engelbert Brenter 3 kuşak öncesi BRENTER firmasını Avusturya’da kurdu. Karbisikleti fikrini 1923’te ortaya atmış,1949 yılında oturaklı karbisikleti fikrini patent altına almıştır.1951 de sitski ismi yerini Skibob’a , 1996 da Snowbike ismi ile ününü dağlarda devam ettirmiştir.1960 ve 1970’li yıllarda Grace Kelly ve kraliyet ailesi, Beatles grubu, politikacılar ve ünlülerin yeni eğlencesi oldu.

Exit mobile version