Gönül Elleri Çarşısı Gönüllüleri kahvaltıda buluştu

Yayın: 11:45 - 23.01.2012
Güncelleme: 11:45 - 23.01.2012

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleriyle kahvaltıda buluşan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konuşmasında, Kadın Kent Gönüllülerinin gayretli çalışması sonucu Tuzla’da binlerce kişiye ulaştıklarını söyledi.

Bütün sosyal yardımları tek çatı altında toplanan; ihtiyaç sahibi ile yardımseverleri tek noktada buluşturan Gönül Elleri Çarşısı gönüllüleri kahvaltıda bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleşen kahvaltı programına eşi Dr. Fatma Yazıcı ile katılan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kadın Kent Gönüllülerin her geçen gün artış göstermesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Gönül Elleri Çarşısının kuruluş amacını “ Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir” Hadis-i Şerifiyle ifade eden Başkan Yazıcı, “yardımları kimseyi rencide etmeden yapmalı, kapı kapı dolaşarak gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmeliyiz” dedi.

Yardım taleplerine 365 gün, 24 saat boyunca yanıt verdiklerini belirten Başkan Yazıcı, “sadece maddi ve ayni yardım değil, sosyal projelerimizle de hizmet vererek hizmet çıtasını en üst seviyeye taşıma gayreti içerisindeyiz. 2011 yılında olduğu gibi 2012 yılında da Gönül Elleri Çarşısı; eğitim seminerleri, geziler ve etkinliklerini sürdürecektir” şeklinde konuştu.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği program, 2011 proje sunumuyla son buldu.

Exit mobile version