Yazıcı, hafta sonunu derneklere ayırdı!

Yayın: 12:31 - 30.01.2012
Güncelleme: 12:31 - 30.01.2012

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, hafta sonunu Tuzla’daki dernekleri ziyaret ederek geçirdi. Cumartesi gününü Gümüşhaneliler,  Erzurumlular ve Ağrılılar ile birlikte geçiren Başkan Yazıcı, pazar günü de Ordulular ve Karabüklüler ile birlikteydi.

Cumartesi günü, Gümüşhane – Şiran – Telme Köyü Derneği’nin, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik olarak, Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltı programına katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, daha sonra Erzurum – İspir – Maden Köprübaşı Köyü Derneği’nin İçmeler’deki dernek lokalinde düzenlenen etkinliğine katıldı. Başkan Yazıcı, Akşam da, Mimar Sinan Mahallesi, Ağrılılar Derneği gecesine katıldı.

Pazar günü ise, Ordulular Derneği’nin kahvaltı programına iştirak eden Başkan Yazıcı, daha sonra Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Karabüklüler Derneği’nin geleneksel bandırma yemeği programına iştirak etti.

Sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerileriyle belediye yönetimine katılmalarının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan yazıcı, “Öneri, düşünce, görüş, proje kimden gelirse gelsin, hepsine, herkese açığız.” dedi.

Exit mobile version