Kavram dershanelerinden amatör sporculara burs desteği!

Yayın: 10:06 - 10.02.2012
Güncelleme: 10:06 - 10.02.2012

Kavram dershaneleri yöneticileri, öğrenci velileriyle sabah kahvaltılı toplantıda buluştu.

Dershane kurucusu Durmuş, “Spor kulüpleriyle de işbirliği yapıyoruz.

Kartal da amatör spor kulüplerinde lisanslı sporculara % 50 burslu eğitim imkanı sağlıyoruz” dedi.

 

Kavram Dershaneleri Kartal Şubesi Kartal sahilinde Diva Arkadaş Tesislerinde açık büfe kahvaltısıyla velileriyle buluştu.

    Toplantı dershane müdürü Yüksel YENİ’ nin açılış konuşmasıyla başladı. Yüksel YENİ “velilerimizle samimi bir atmosferde öğrencilerin durumlarını görüşmek amacıyla toplandıklarını, veli katılımının yüksek seviyede olmasından çok memnun olduğunu, velileriyle birlikte geniş bir aileyi oluşturduklarını, sorumluluklarına verilen sevgili öğrencileri hedeflerine ulaştırmak için hizmet felsefesi ve ekip ruhuyla hareket ettiklerini, öğrenci ve veli memnuniyetini ölçü aldıklarını, sonuçta da olumlu yansımalarının olduğunu, kayıtlı her öğrencinin en az bir arkadaşını tavsiye yoluyla kaydettiğini bu nedenle öğrenci ve velilerine şükran borçlu olduğunu” söyledi.

Etkinliğe Kavram Dershaneleri Kurucu ve Kavram Meslek Yüksekokulu Mütevvelli Heyeti Başkanı Bahattin DURMUŞ’ un da katılmış olması veliler tarafından büyük takdir topladı. Yemekte bir konuşma yapan Bahattin DURMUŞ;  Kartal’daki Spor kulüpleriyle de işbirliği yapıyoruz.

Kartal da amatör spor kulüplerinde lisanslı sporcularını % 50 burslu eğitim imkanı sağlıyoruz.

Kavram Dershanelerinin 26 yıllık geçmişini anlatarak başladığı konuşmasında Kartal Şubesi’nin velilere kahvaltılı toplantı düzenlemelerinde büyük bir memnuniyet duyduğunu, bu örnek davranışlarından dolayı Kurucularına, müdürüne ve bütün personele teşekkür ve takdirlerini ifade etti.

Son konuşmayı yapan Kavram Dershaneleri Genel Koordinatörü Eğitimci ve yazar Gürşen KAFKAS’ın velilerin görev ve sorumluluklarının neler olduğunu ifade eden rehberliğe yönelik konuşması velilerde ve dinleyenlerde büyük bir takdir gördü.

Öğrenci velileriyle yapılan görüşmelerde, Kavram Dershanesinden çok memnun olduklarını, iyi ki Kavram’a çocuklarını yazdırdıklarının, çocuklarına fazlasıyla etüt ve birebir ders aldıklarını; kendi evlerine gider gibi dershaneye rahatlıkla gittiklerini ve her türlü sorunlarına cevap bulduklarını dile getirdiler.

Toplantının sunuculuğunu dershanenin Rehber Öğretmeni Rezzan YÜKSEK yaptı ve profesyonel sunucuları aratmayan bir üslupla işin üstesinden geldiğini gösterdi.

Exit mobile version