Kartal’da kaybolan Mehmet Ceylan’ın cesedi Maltepe’de bulundu!

Yayın: 16:55 - 16.02.2012
Güncelleme: 16:55 - 16.02.2012

Kayıp iş adamı ormanda ölü bulundu.

Kartal da 3 gün önce esrarengiz şekilde kaybolan 3 çocuk babası 45 yaşındaki Mehmet Ceylan’ın cesedi Maltepe ormanlık alandı bulundu. Vahşi hayvanlar tarafından vücudu parçalanan çesedin 3 gün önce kaybolan nalbur ve lokanta sahibi Mehmet Ceylan olduğu tespit edildi. Polis olayla ilgili geniş araştırma başlattı.

13 Şubat günü esrarengiz bir şekilde kaybolan iş adamı Mehmet Ceylan(45), Maltepe’de ormanlık alanda ölü bulundu.

 

Ataşehir’de bir restoranı ve nalbur dükkanı bulunan iş adamı 4 gün önce aniden kayboldu. Ailesi, uzun süre Ceylan hakkında haber alamayınca Kartal Yakacık Polis Merkezi’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Mehmet Ceylan’ın izini sürerken, kötü haber Maltepe’den geldi.

Başıbüyük’teki ormanlık alanda hayvanlarını otlatan bir çoban, dün 17.00 sularında bir ceset buldu. Çobanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polise ekibi gitti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri çevreyi emniyet şeridiyle kapatarak incelemelerde bulundu. Cesedin Mehmet Ceylan’a ait olduğu belirlenirken, cesedin köpekler tarafından parçalandığı ifade edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Bürosu ve Gasp Bürosu ekipleri de olayla ilgili detaylı soruşturma başlattı. 3 çocuk babası Mehmet Ceylan’ın cep telefonu ve bilgisayar kayıtlarını incelemeye alan polis, katil zanlısının izine ulaşmaya çalışıyor.

Exit mobile version